Instapklare Appartementen op 50 Meter van de Zee in Alanya

Kargıcak
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 170 m² • 5de verdieping • ref: AYT-01485-6319
€ 369.000
Appartementen met Prachtig Uitzicht op Zee en de Stad Vlakbij de zee in Kargıcak Alanya

Appartementen op loopafstand van de zee zijn gelegen in Kargıcak, een van de meest geliefde regio's van Alanya. Met zijn stranden met blauwe vlag, natuurlijke schoonheden, historische regio's en toeristische gebieden heeft Kargıcak vaak de voorkeur voor zowel wonen als vakanties.

Appartementen te koop in Alanya bevinden zich in een instapklaar complex. Het complex ligt op 50 meter van de zee en de markt, 3 km van de oude stad Naula, 7 km van de oude stad Syedra, 10 km van het strand van Alanya, 18 km van het kasteel en het stadscentrum van Alanya, 23 km van de Dim Dam, 26 km van Gazipaşa-Alanya luchthaven en 141 km van de luchthaven van Antalya.

De luxe site bestaat uit 4 blokken gebouwd op 4.700 m² grond. Het nieuw gebouwde complex beschikt over een zwembad, kinderbad, biljart, tafeltennis, Turks bad, massageruimte, sauna, fitnessruimte, stoombad, verwarmd binnenzwembad, generator, 24/7 bewaking en een barbecueplek met pergola's.

De appartementen zijn voorzien van aluminium ramen met dubbele beglazing, spotverlichting, stalen deuren, hitte- en waterbestendige wanden, MDF kant-en-klare keuken, MDF gelakte binnendeuren, airconditioning, een video-intercomsysteem, witgoed, keramische vloeren, een satelliet-tv systeem en internet.


AYT-01485

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven170 m²
Totaal200 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Intercom
Internet

Kargıcak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2020