5 Bed Vrijstaande Villa te koop in Estepona, Costa del Sol

Estepona
Vastgoed • 5 kamer(s) • 5 bed. • 4 bad. • 273 m² • ref: TE4890664
€ 785.000
Welkom in deze elegante en lichte villa gelegen in Pueblo Andaluz, in het hart van de golfbaan La Resina in Estepona. Pueblo Andaluz is een goed onderhouden urbanisatie bestaande uit 20 vrijstaande villa's. Er is een groot gemeenschappelijk zoutwaterzwembad en een weelderige tropische tuin.

De residentie ligt op minder dan 10 minuten rijden van het centrum van Estepona, op 12 minuten van Puerto Banus en op minder dan 15 minuten lopen van het strand en Sonora Beach Club. Daarnaast wordt er in de buurt een nieuwe padelclub gebouwd, met een restaurant, spa en fitnessruimte die op slechts 10 minuten lopen van de residentie te bereiken zijn.

Voor gezinnen is dit een uitstekende keuze, vooral dankzij de nabijheid van de Atlas American School of Malaga, die in slechts drie minuten met de auto te bereiken is, evenals de Zweedse Internationale School in Cancelada, die in zeven minuten met de auto te bereiken is.

De villa strekt zich uit over drie verdiepingen met in totaal vijf slaapkamers, drie badkamers en een toilet. Twee van de slaapkamers zijn momenteel in gebruik als kantoor- en entertainmentruimte. Een uitstekende keuze voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een ruime accommodatie!

Op de begane grond worden we verwelkomd door een volledig uitgeruste keuken, een gastentoilet en een lichte woonkamer met directe toegang tot een gedeeltelijk overdekt terras. Het terras biedt een perfecte setting om te ontspannen met een prachtig uitzicht op tropische tuinen en het prachtige Sierra Bermeja-gebergte.

Een paar treden naar beneden komen we bij de privétuin, waar u fruitbomen kunt laten groeien en kunt genieten van de rust. Op de eerste verdieping vinden we de grootste slaapkamer met eigen badkamer en een ruim terras met een fantastisch uitzicht. Op dit niveau zijn er nog twee slaapkamers en een badkamer. Het souterrain bestaat uit nog een woonkamer, wasruimte, badkamer, toilet en twee kamers die kunnen worden omgebouwd tot slaapkamers.

Voor uw gemak is er buiten binnen de urbanisatie privéparkeergelegenheid.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers5
Badkamers4

Oppervlakken

Leven273 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

Estepona

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens