Huis voor Kopen in Vila Cova de Alva, Portugal

Vila Cova de Alva
Huis • 6 kamer(s) • 6 bed. • 100 m² • ref: 18245419-7005001-7566
€ 242.500
Deze charmante accommodatie op een heuvel ligt in het pittoreske stadje Vila Cova de Alva en biedt een betoverend panorama van een prachtige vallei beneden. Met vijf slaapkamers en twee badkamers biedt de residentie een perfecte combinatie van comfort en ruimte voor een groeiend gezin of mensen die graag gasten ontvangen. De architectonische charme wordt aangevuld met een vrijstaande garage en voldoende bergruimte, die gemak en functionaliteit biedt. Met zijn serene ligging kunnen bewoners genieten van de rust van de omgeving, op slechts 12 minuten van het idyllische rivierstrand van Côja. Deze woning belichaamt de essentie van het Portugese leven, een combinatie van natuurlijke schoonheid en rustig leven, waardoor een echt uitnodigend en vredig toevluchtsoord ontstaat. Functies:
Huis 100m² 2 verdiepingen
Totale bebouwde oppervlakte: 200m²
Totale grondoppervlakte: 100m²
5 slaapkamers
2 badkamers
Keuken eters
Grote garage
Grote binnen- en buitenberging De details:
Welkom in uw droomhuis! Deze goed onderhouden woning biedt een overvloed aan ruimte en functionaliteit, waardoor het perfect is voor gezinnen, het ontvangen van vrienden of zelfs als verhuurmogelijkheid. Met 5 ruime slaapkamers ligt deze residentie in een rustige straat en biedt een rustig toevluchtsoord met een prachtig uitzicht op de vallei beneden. Als u de voorpoort binnenkomt, wordt u begroet door een charmante overloop met een panoramisch uitzicht. De wijnstokken zorgen voor een natuurlijke dekking als je de voordeur nadert. Het hoofdgebouw heeft een goed ontworpen indeling, te beginnen met een inkomhal die leidt naar ruime bergingen aan weerszijden. De linkerkant biedt mogelijkheden voor een overdekte werkplaats, terwijl de rechterkant voldoende opbergruimte, een wijnkelder en een handige kitchenette biedt. Als u de trap afdaalt, ontdekt u een badkamer met toilet, bidet, douche en wasmachine. De klim via de trap brengt u naar de begane grond, waar drie grote slaapkamers, elk met veel natuurlijk licht en bergruimte, op u wachten. Rechts van de laatste slaapkamer op de begane grond bevindt zich een veelzijdige kantoor/leeskamer en een tweede badkamer met toilet, bidet en douche. Aan de rechterkant van de badkamer op de begane grond verwelkomt een grote en uitnodigende woonkamer u met grote ramen, een gezellige open haard en veel zitplaatsen om gasten te ontvangen. De reis gaat verder de trap op naar de laatste twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben voldoende ruimte voor een grote kledingkast en een zithoek. Buiten elke kamer vindt u ruimte voor een werkruimte en ontspanningsruimte. Beneden de trap naar de volledig uitgeruste keuken, vindt u een verscheidenheid aan apparatuur waaronder een vaatwasser, fornuis/oven, magnetron en koelkast / vriezer. De keuken komt uit op een ruime buitenruimte, met een overdekte zithoek en een praktische buitenbarbecue met een prachtig uitzicht over de vallei. Verdere verkenning leidt naar een buitenopslag, perfect voor een potentieel kippenhok of houten opslag voor de BBQ en de binnenhaard. Het pand strekt zich uit over terrasvormige niveaus en biedt mogelijkheden om lokale producten te verbouwen. Aan de achterzijde is er een grote garage voor twee auto's, met een watertank en een zolderruimte voor extra opslag. Deze garage is bereikbaar vanaf de binnenweg en biedt gemak en functionaliteit. De woning is volledig gemeubileerd en instapklaar, met de mogelijkheid om meubels te ruilen voor de verkoop. Mis de kans niet om deze unieke en veelzijdige woning uw eigen te maken - een toevluchtsoord met een mix van comfort, functionaliteit en panoramisch uitzicht! Plaats:
De accommodatie is gunstig gelegen, op slechts 12 minuten rijden van het strand van Coja River. Bovendien ligt het op slechts 20 minuten van het centrum van Oliveira do Hospital, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot essentiële voorzieningen zoals een gezondheidscentrum, cafés, restaurants, banken, winkels en supermarkten. Voor natuurliefhebbers ligt het Nationaal Park Serra da Estrela op slechts 1 uur rijden, met een sereen berglandschap en de unieke mogelijkheid om te skiën en sneeuwscooteren, waardoor het de enige plek in Portugal is waar u van deze winteractiviteiten kunt genieten. Andere nabijgelegen steden zijn Arganil, op 25 minuten rijden, Santa Comba Dão, op 30 minuten rijden, Coimbra, op slechts 1 uur rijden, Figueira da Foz, ook op 1 uur rijden, Lissabon op 3 uur rijden en Porto, bereikbaar in 2 uur.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers6

Oppervlakken

Leven100 m²
Kavel100 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Barbecue
Garage
Wasmachine

Vila Cova de Alva

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
E