Luxe villa met 7 slaapkamers te koop die luxe en burgerschap biedt

Antalya
Villa • 1 kamer(s) • 7 bed. • 5 bad. • 500 m² • ref: 4268
€ 1.150.000

Welkom in de levendige wijk Konyaalti in Antalya, Turkije, een plek waar het moderne leven naadloos samengaat met natuurlijke schoonheid. Deze bruisende omgeving staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige sfeer en strategische ligging op slechts 10 km van het stadscentrum. Met gemakkelijke toegang tot voorzieningen en een bloeiende gemeenschap biedt Konyaalti de perfecte balans tussen stedelijk gemak en charme aan de kust.

Laten we ons nieuwste juweeltje in Konyaalti voorstellen: een prachtige villa met 7 slaapkamers die het luxe leven belichaamt. Gelegen op slechts 8 km van het dichtstbijzijnde strand en op slechts 15 km van de luchthaven, belooft dit exclusieve project een schat aan voorzieningen, waaronder een verjongend zwembad, een heerlijke spa, een verkwikkende sauna en de allernieuwste smart home-technologie. De villa is zorgvuldig ontworpen om modern comfort en gemak te combineren en beschikt over een aardgasinfrastructuur, vloerverwarming, een privéparkeerplaats en weelderige tuinen. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een vakantieverblijf, dit project belichaamt de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit, waardoor u verzekerd bent van het grootste comfort en tevredenheid in uw nieuwe verblijfplaats.

Naast de moderne gemakken straalt de villa verfijning uit met zijn aardgasinfrastructuur, een begeerde eigenschap in het overwegend warme klimaat van Antalya. Deze doordachte toevoeging zorgt voor comfort het hele jaar door, vooral tijdens de koudere maanden, aangevuld met vloerverwarming voor extra gezelligheid.

Bovendien is de villa versierd met hoogwaardige afwerkingen, zowel esthetisch aantrekkelijk als ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor de visuele aantrekkingskracht en functionaliteit op de lange termijn worden vergroot.

Gelegen in een beveiligd omheind complex, biedt deze villa niet alleen exclusiviteit, maar ook een verhoogd gevoel van veiligheid en gemeenschap, aantrekkelijk voor diegenen die waarde hechten aan zowel privacy als verbinding. Het complex is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, die de veiligheid en gemoedsrust van de bewoners garanderen.

Bovendien biedt het investeren in deze villa de mogelijkheid om het Turkse staatsburgerschap te verkrijgen, wat een extra laag van allure toevoegt voor potentiële kopers.

Luxe kent geen grenzen in deze villa, met een mini-spa voor ultieme ontspanning en een ruim interieur dat grandeur uitstraalt. Met voldoende parkeerplaatsen beschikbaar onder de complexen van het project, zijn gemak en toegankelijkheid naadloos geïntegreerd in het ontwerp van de villa, waardoor een levensstijl van ongeëvenaard comfort en luxe wordt gegarandeerd.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers7
Badkamers5

Oppervlakken

Leven500 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Sauna
Tuin
Zwembad

Antalya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.