Lichtgevende luxe villa's met 4 slaapkamers te koop in Tepe, Alanya

Alanya
Villa • 1 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 300 m² • ref: 2292
€ 1.350.000

Welkom in de betoverende wijk Tepe, Alanya, Turkije, waar het moderne leven verweven is met natuurlijke pracht. Gelegen in het hart van deze dynamische stad, biedt ons nieuwste aanbod een voortreffelijke mix van rust en toegankelijkheid. Tepe betovert met zijn legendarische verleden, pittoreske landschappen en inclusieve gemeenschap, waardoor het een idyllische bestemming is voor mensen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord met moeiteloze toegang tot stedelijke gemakken.

Gelegen op 3 km van het bruisende stadscentrum en 4 km van ongerepte stranden, belichaamt dit project het beste van twee werelden. Met de dichtstbijzijnde markt op slechts 1,5 km en de luchthaven op slechts 125 km van uw voordeur, is gemak naadloos verweven in de structuur van het dagelijks leven. Het project bestaat uit villa's met 4 slaapkamers, sierlijk verdeeld over 2 verdiepingen, elk met een prachtig uitzicht op zee, het stadsbeeld en een groene omgeving. Geniet van overvloedige voorzieningen, waaronder een privézwembad, speciale parkeergelegenheid, weelderige tuinen, rustgevende sauna, vloerverwarming en geavanceerde smart home-technologie, waardoor een levensstijl van ongeëvenaard comfort en verfijning wordt gegarandeerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en privacy: elke villa beslaat een royale 300 m², waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke retraite en ontspanning. De totale oppervlakte van het project beslaat ongeveer 1170 m² en biedt een uitgestrekt canvas voor luxueus leven midden in de omhelzing van de natuur. Terwijl privacy de boventoon voert bij individuele villareservaten, bevordert het project een gevoel van gemeenschap met gedeelde parkeerfaciliteiten, waardoor moeiteloze interacties met buren worden vergemakkelijkt.

Bovendien belooft de visie van de architect vanuit elke kamer een ontzagwekkend panorama, waarbij de majestueuze zee, de eeuwenoude allure van het kasteel en de levendige hartslag van de stad worden vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat elk moment binnen deze muren doordrenkt is van schoonheid en verwondering.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven300 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Sauna
Tuin

Alanya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bos
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee