Eco Living Prime Land in Hermosa Hills/Santiago

Cóbano, MRC6+VX, Puntarenas Province, Manzanillo, Costa Rica
Bungalow • 100 m² • Tuin-niveau
€ 428.647

Ontdek een unieke kans in het hart van de heuvels van Hermosa/Santiago, waar commerciële en residentiële dromen elkaar ontmoeten op 2115 m2 eersteklas land. Dit veelzijdige pand maakt 75% landgebruik mogelijk, waardoor het ideaal is voor een scala aan ondernemingen. Een geregistreerde put zorgt voor betrouwbare toegang tot water, terwijl elektriciteit van ICE en supersnel glasvezelinternet zorgen voor moderne connectiviteit.

Genesteld in dit uitgestrekte landschap ligt een charmante woonkamer van 100m2, met een gezellig modern eco-huis gemaakt van een 40-voet zeecontainer. Deze zorgvuldig ontworpen ruimte omvat 1 slaapkamer, een gezellige woonkamer, een functionele keuken en een luxe badkamer met ligbad en regendouche. Geniet het hele jaar door van comfort met airconditioning en geniet van het buitenleven met een rancho met uitzicht op het prachtige overloopzwembad en terras met zout water. Een elektrische poort en garage bieden gemak en veiligheid, terwijl een zorgvuldig onderhouden tuin met fruitbomen natuurlijke schoonheid toevoegt aan de omgeving.

Voor natuurliefhebbers onthult een wandeling over het terrein een boeiend platform met uitzicht op de jungle, aangevuld met een seizoensgebonden waterval. Dwaal door dit serene landschap en je vindt een pad dat leidt naar een rivierbedding die naar de oceaan kronkelt en je naadloos verbindt tussen Playa Hermosa en Manzanillo.

Deze accommodatie ligt in een veilige en multiculturele buurt, op slechts 5 minuten rijden van Valley School en biedt gemakkelijke toegang tot de nieuwe Gaia School met een ophaalpunt dat gunstig gelegen is in de buurt. Omarm de levensstijl aan de kust met een ontspannen wandeling van 15 minuten naar Playa Manzanillo, waar zon, zand en surfen wachten.

Oppervlakken

Leven100 m²
Kavel2114 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Garage
Internet
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

MRC6+VX, Puntarenas Province, Manzanillo, Costa Rica, Cóbano