Kant-en-Klare Appartementen aan het Strand in Kargıcak Alanya

Kargıcak
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 65 m² • 1de verdieping • ref: AYT-01504-7198
€ 360.000
Kant-en-Klare Appartementen in een Complex met Privéstrand en Spacentrum in Alanya Kargıcak

Kargıcak is een van de meest geprefereerde regio's in Alanya vanwege de rust en de afstand tot geluidsoverlast. De regio ontwikkelt zich met de dag en heeft vaak de voorkeur voor investeringsdoeleinden.

Appartementen te koop in Alanya liggen op 12 km van het centrum van Alanya, op 15 km van de luchthaven Gazipaşa-Alanya en op 110 km van de luchthaven van Antalya.

De appartementen bevinden zich in een bevoorrecht project dat de aandacht trekt met zijn luxueuze design. Gelegen op een perceel van 25.000 m², omringd door het prachtige uitzicht op het Taurusgebergte, bestaat het project uit 7 blokken en 350 appartementen. Het project omvat een bioscoopzaal, Turks bad, sauna, fitnessruimte, stoombad, massageruimte, bowlingbaan, kinderspeelplaatsen, basketbal-, tennis- en voetbalvelden, autoverhuur, markt, 2 binnen- en 2 buitenzwembaden en 3 binnenbaden. kinderzwembaden, kunstmatige waterval, hobbyruimte, overdekte parkeerplaats in elk blok, barbecueplaats, parkeerplaats buiten, kapper, restaurant, cafetaria, winkelcentrum van 2.450 m² en 24/7 beveiligingsdienst. Daarnaast beschikt het project over een privéstrand en een privétunnel en brug naar het strand.

De appartementen zijn zorgvuldig ontworpen met gebruik van luxe en kwalitatieve materialen en zijn instapklaar. Prachtige appartementen met uitzicht op de Middellandse Zee zijn voorzien van keukenapparatuur, stalen deuren, airconditioning, boilers en douchecabines. Witgoed, airconditioning en boiler zijn bij de prijs inbegrepen.


AYT-01504

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven65 m²
Totaal75 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Sauna
Tennis
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Kargıcak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Panoramisch weergave op bergen
TypeAppartement
Bouwjaar2021