Huis voor Kopen in Saint-Jean-lès-Buzy, Frankrijk

Saint-Jean-lès-Buzy
Huis • 2 kamer(s) • 1 bed. • 64 m² • ref: 1508065
€ 25.000
iad France - Sophie Bastian biedt: Te renoveren boerderij met potentieel in Saint-Jean-lès-Buzy
Ontdek deze te renoveren boerderij in Saint-Jean-lès-Buzy, met een authentieke omgeving. Met een oppervlakte verdeeld over 2 niveaus, biedt deze woning een ongelooflijk potentieel om uw eigen unieke leefruimte te creëren.
Het huis heeft momenteel 2 kamers waaronder een slaapkamer, een keuken, een badkamer en een stal. Renovatiewerkzaamheden zijn nodig om dit pand weer tot leven te brengen, maar eenmaal gerestaureerd, zal het een warme en charmante plek bieden om te wonen.
Geniet van een ligging op het zuidwesten, ideaal om de hele dag van de zon te genieten. Gelegen in een rustige en beschermde omgeving, biedt deze boerderij een echte oase van rust.
Deze te renoveren boerderij is een zeldzame kans voor liefhebbers van renovatie- en natuurprojecten. Mis deze kans niet om je eigen cocon te creëren in Saint-Jean-lès-Buzy.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Onroerend goed dat niet onderworpen is aan de DPE. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Sophie Bastian EI (ID 38097), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van VAL DE BRIEY onder het nummer 851173492, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers2
Vloeren2
Slaapkamers1

Oppervlakken

Leven64 m²
Kavel492 m²

Saint-Jean-lès-Buzy

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens