Appartementen met Gedeeld Zwembad bij Golfbaan in Belek Turkije

Belek
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 100 m² • 2de verdieping • ref: AYT-03172-36098
€ 239.000
Goed Ontworpen Investeringsappartementen in de Buurt van de Golfbaan en het Strand in Belek Antalya

De appartementen zijn gelegen in Belek, Antalya. Belek is een populaire vakantiebestemming en golfcentrum in Turkije. Het milde mediterrane klimaat trekt duizenden bezoekers naar Belek elk jaar. Met wereldwijd bekende golfbanen is Belek ook een belangrijk investeringscentrum.

De appartementen te koop in Belek Turkije liggen op een steenworp afstand van de dagelijkse voorzieningen zoals de bushalte en de markten. De appartementen liggen op 1,2 km van Belek Publiek Strand, 1,5 km van de golfbaan, 7 km van The Land of Legends Theme Park, 33 km van de luchthaven van Antalya, en 38 km van Antalya centrum.

Het wooncomplex biedt 2 blokken van 3 verdiepingen op percelen van 1.721 m². De appartementen zijn voorzien van moderne architectuur en hoge kwaliteit materiaal gebruik. De compound biedt voorzieningen zoals gemeenschappelijke zwembaden, een royale gemeenschappelijke tuin, buiten parkeren, en bewakingscamera's.

De appartementen te koop zijn verrijkt met stalen buitendeuren, gelakte deuren, PVC ramen, rolluiken, spot- en LED-verlichting, satelliet-tv's en internettoegang. De flats bieden een hoog investeringspotentieel met hun gunstige locaties en chique ontwerpen.


AYT-03172

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal120 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Zwembad

Belek

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023