Terrein voor Kopen in Calafell, Spanje

Calafell
Bouwgrond • ref: 00988-15/1384
€ 110.000
Gelegen in de prestigieuze en exclusieve woonwijk van de Urb. Ciutat Jardí Bonanova, biedt dit perceel van 473 m2 u de unieke kans om een vrijstaand vrijstaand huis te bouwen dat is aangepast aan uw wensen en behoeften. Stelt u zich eens voor dat u uw huis ontwerpt in een rustige en selecte omgeving, op slechts 1500 meter van de serene stranden van Calafell.

Belangrijkste kenmerken:

Perceelgrootte: 468 m2, voldoende ruimte voor een groot huis met tuin.
Volledige diensten: Het perceel heeft toegang tot alle essentiële diensten die al ondergronds zijn - water, elektriciteit, riolering, gas en telefoon, wat zorgt voor een onmiddellijke en probleemloze integratie in moderne voorzieningen.
Premium locatie:

Privacy en exclusiviteit: Gelegen in Ciutat Jardí Bonanova, bekend om zijn rust en schoonheid, biedt het een ongeëvenaarde levensstijl.
Nabijheid van het strand: Op slechts 1500 m van het strand kunt u genieten van de beste maritieme sfeer en rust die wordt geboden door in de buurt van de zee te wonen.
Toegang tot diensten: Dicht bij de diensten van Calafell, heeft u gemakkelijk toegang tot alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven zonder de rust en privacy van het leven in een van de meest exclusieve gebieden op te geven.
Ideaal voor:

Gezinnen die op zoek zijn naar een huis op maat in een veilige en rustige omgeving.
Degenen die in de buurt van de zee willen wonen zonder comfort en toegang tot stedelijke diensten op te geven.
Investeerders die op zoek zijn naar een mogelijkheid om een hoogwaardig onroerend goed te ontwikkelen in een prestigieus gebied.

Prijs: 110.000 €

Dit perceel vertegenwoordigt een uitzonderlijke kans voor diegenen die ervan dromen hun ideale huis te bouwen in een omgeving van kwaliteit en exclusiviteit. Met alle faciliteiten binnen handbereik en de belofte van een gedistingeerde levensstijl in de buurt van de zee, is dit perceel het perfecte blanco canvas voor diegenen die hun droomhuis willen realiseren.

✨ Mis deze unieke kans niet om je toekomst op te bouwen in Ciutat Jardí Bonanova! ✨

Neem contact met ons op voor meer informatie en begin de reis naar uw droomhuis.

Oppervlakken

Kavel468 m²

Calafell

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens