Terrein voor Kopen in Albinyana, Spanje

Albinyana
Perceel • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 30 m² • ref: VM100549-09/8215
€ 57.300
Ontsnap aan de drukte en vind je perfecte toevluchtsoord in Albinyana! Introductie van een uitzonderlijk stuk stedelijk land in de rustige omgeving van BONATERRA II. Deze rustige hoek is ontworpen voor mensen die even weg willen van de drukte en die huisdieren hebben die een buitenruimte verdienen. Hier kunnen je dromen tot leven komen.

Hoogtepunten: 30 m2 gebouwd in 2 gezellige gebouwen, ideaal voor uw uitjes. Een groot perceel van 560 m2, zodat uw huisdieren de ruimte hebben om te spelen en te ontdekken. In het hoofdgebouw hebben we een gezellige kamer om te ontspannen en uit te rusten, een gezellige functionele badkamer met douche, woonkamer met bescheiden keuken. En buiten kunnen we genieten van een picknickplaats met barbecue voor buitenmaaltijden in goed gezelschap en een klein bovengronds zwembad. Naast de zuidwestelijke oriëntatie geeft het je warme zonsondergangen en adembenemende uitzichten.

Deze oase van rust is uw kans om te ontsnappen aan de stress van de stad en uw eigen dromen te creëren in een natuurlijke en rustige omgeving.

Onweerstaanbare prijs: 57300€

Laat deze kans niet uniek zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het ontwerpen van uw perfecte Albinyana-uitje!

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven30 m²
Kavel560 m²
Zwembad

Albinyana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens