Huis voor Kopen in Albinyana, Spanje

Albinyana
Villa • 3 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 140 m² • ref: VM100531-09/8215
€ 257.600
De kans waar je op hebt gewacht is gearriveerd! We presenteren deze spectaculaire semi-nieuwe hoekvilla op één niveau in Les Peces, Albinyana. Met 140 m² bebouwing en een groot vlak perceel van 420 m². Deze woning is de droom van elke koper.

Stelt u zich eens voor dat u in een ruimte woont die is ontworpen voor comfort en gemak. Deze villa heeft 3 slaapkamers, een complete badkamer en een toilet voor uw gemak. De aparte keuken is volledig uitgerust en de eetkamer heeft toegang tot een veranda waar u kunt genieten van een vrij uitzicht en onvergetelijke momenten met uw dierbaren.

Bovendien biedt deze geweldige woning extra's die het verschil maken. Een dubbele garage met aparte deuren, een studio voor uw creatieve projecten, een praktische bijkeuken en een fantastische barbecueplaats om uw buitenevenementen of familiebijeenkomsten te vieren.

Het huis is voorzien van elektrische zonwering in alle kamers, waardoor u volledige controle heeft over licht en privacy. Bovendien heeft het elektrische verwarming en airconditioning, wat zorgt voor een perfecte sfeer op elk moment van het jaar.

Dit is uw kans om te investeren in kwaliteit van leven. Mis de kans niet om dit vastgoedjuweeltje van jou te maken voor slechts € 257.600. Bel nu en maak uw droomhuis werkelijkheid!

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers1

Oppervlakken

Leven140 m²
Kavel419 m²
Airconditioning
Alarm
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Tuin

Albinyana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens