Majestueuze moderne Cap Cana-villa met 5 slaapkamers en sprankelend zwembad met uitzicht op de golfbaan

Cap Cana
Villa • 5 bed. • 4 bad. • 1540 m² • 2de verdieping
€ 2.943.318

Deze luxe villa ligt in de prestigieuze wijk Cap Cana en biedt een levensstijl als geen ander. Op slechts acht minuten rijden van eersteklas restaurants en op een steenworp afstand van een prachtig strand, heeft dit indrukwekkende huis met 5 slaapkamers alles waar je van kunt dromen. Van het ruime terrein tot het royale zwembad en de jacuzzi en de buitenruimte, u zult het gevoel hebben dat u in uw eigen privéparadijs bent. Binnen in de villa is er voldoende ruimte voor entertainment, met een grote woonkamer, een ultramoderne keuken en een formele eetkamer en grote parkeerplaatsen.

Weggestopt in een gated community die bekend staat om zijn exclusiviteit, is deze buurt de belichaming van luxe wonen. Omgeven door de veelgeprezen golfbaan Punta Espada en de golfbaan Las Iguas, ontworpen door de legendarische Jack Nicklaus, beschikt het over elegante landgoederen en eengezinswoningen die u de adem benemen.

Met extraatjes zoals een speeltuin voor kinderen en huisdiervriendelijke zones, is dit gebied een rustige ontsnapping te midden van de schoonheid van het Caribisch gebied. Het architecturale ontwerp combineert regionale elementen met moderne accenten, waardoor een sfeer ontstaat die zowel tijdloos als boeiend is.

Ontdek het toppunt van luxe in deze uitzonderlijke villa met 4 slaapkamers, weggestopt in de gewaardeerde Punta Cayuco-gemeenschap van Cap Cana. Deze residentie is perfect gepositioneerd met een prachtig uitzicht op de groene fairways van de golfbaan Punta Espada en wenkt u naar een rijk van weelde en sereniteit.

Gelegen op een uitgestrekt perceel van 2.407 m2 / 25.899 vierkante meter, straalt de villa grandeur uit vanaf het moment dat u aankomt. Met een totale bouwoppervlakte van 1.540 m2 / 16.570 vierkante voet, is elk aspect van dit pand zorgvuldig ontworpen tot absolute perfectie. De luchtige open lay-out bevordert een gastvrije sfeer, waardoor de zachte Caribische bries moeiteloos door de woning kan stromen en naadloos opgaat in de tropische omgeving.

Binnen vindt u een wereld van luxe, met het moderne zwembad als het centrum van ontspanning en plezier onder de Caribische zon. Elk van de vijf slaapkamers is een oase van comfort en stijl, perfect voor u en uw gasten om te ontspannen.

Gelegen in een van de meest gewilde gebieden, geeft dit huis u toegang tot het beste van Cap Cana. Of u nu luiert bij het zwembad, geniet van de zon op het strand of geniet van gastronomische maaltijden, elk moment hier voelt als een viering van luxe leven. Mis de kans niet om dit meesterwerk je eigen te maken en ervaar het ultieme verfijnde leven in Cap Cana.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers4
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven1540 m²
Kavel2407 m²
Airconditioning
Beveiliging
Eetruimte
Fitnesscentrum
Gastensuites
Gemeubileerd
Hot-tub
Internet
Parkeerplaats
Tennis
Tuin
Wasmachine
Zwembad

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
ID3466