Ruime Appartementen in een Hoogbouwproject in Istanbul Şişli

Cumhuriyet Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 80 m² • ref: IST-01055-22637
€ 594.336
Instapklare Appartementen met Zeezicht in een Hoogbouwproject in Istanbul Şişli

Het project bevindt zich in Şişli. Het project in de wijk Bomonti in Şişli heeft voetgangersverkeer voor sport-, cultuur- en kunstevenementen. Het project ligt dichtbij dagelijkse voorzieningen en is 24/7 gelegen in een levendige omgeving.

De appartementen te koop in İstanbul Şişli liggen op 150 meter van bushaltes, 3 minuten van het metrostation, 5 minuten van het Memorial Hospital en het Dolmabahçe-paleis, 8 minuten van de Bilgi Universiteit, 10 minuten van de snelweg E-5, Galata en Nişantaşı, 12 minuten van TEM-snelweg.

Het project is gebouwd op een terrein van 20.000 m² en omvat twee blokken met 54 verdiepingen en 804 appartementen. Het project omvat binnen- en buitenzwembad, Turks stoombad, spa, sauna, basketbalveld, wandelpaden, tennisbaan, kapper, fitnessruimte, zonneterras, vitaminebar, kinderspeeltuin, lift, parkeerplaats, lobby, receptie, brandblusinstallatie , 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's.

De appartementen bieden een open keuken of een aparte keuken, een balkon of een eigen badkamer. De appartementen zijn voorzien van stalen deuren, inbouwset, laminaat- en keramische vloeren, douchecabine, pvc-ramen met dubbel glas, vloerverwarming en balkondeuren.


IST-01055

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven80 m²
Totaal97 m²
Airconditioning
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Terras

Cumhuriyet Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2016