Vrijstaande villa's met privézwembad in Döşemealtı, Antalya

Çıplaklı Mahallesi
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 5 bad. • 240 m² • ref: AYT-03113-22163
€ 1.100.000
Vrijstaande villa's met terrassen in Döşemealtı, Antalya

Luxe villa's zijn gelegen in de wijk Çıplaklı in Döşemealtı.

Appartementen te koop in Antalya Döşemealtı liggen op 1,4 km afstand van het Özel Termosos Ziekenhuis, 3 km van het districtscentrum van Döşemealtı, 20 km van de winkelcentra Özdilek en Erasta, 23 km van de zee en 38 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het project, gebouwd op een totale oppervlakte van 5.545 m², bestaat uit 12 vrijstaande villa’s. Elke villa heeft een eigen ingang, een parkeerplaats voor twee auto's, een automatisch tuinirrigatiesysteem, een beveiligingscamerasysteem, een aparte watertank, een hydrofoor, een automatische garagedeur, infrastructuur voor een zonne-energiesysteem en een zwembad van 31 m².

De villa's met 4 slaapkamers beschikken over een woonkamer, een aparte keuken, een eethoek, een technische ruimte, een badkamer, vier ensuite badkamers, een wasruimte, terrassen en balkons.

Luxe villa’s zijn voorzien van airconditioning in elke kamer, internetinfrastructuur, een douchecabine, inbouwkeukenapparatuur, automatische rolluiken, een combiketel, vloerverwarming, warmtepompinfrastructuur, smart home systeem, een stalen taatsdeur, LED en spot verlichting, aparte thermostaat voor elke verdieping, Franse balkons, gelakte deuren, Turks bad, keukenblad van kwarts of porselein, een garderobe en een video-intercomsysteem.


AYT-03113

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers5
Balkons3

Oppervlakken

Leven240 m²
Totaal320 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Internet
Parkeerplaats
Terras
Wasmachine

Çıplaklı Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024