Luxe heuvelresort in Kargicak, Alanya

Kargıcak
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 81 m² • ref: 2293
€ 173.000

Welkom in de betoverende wijk Kargicak in Alanya, Turkije, waar deze opmerkelijke nieuwe accommodatie u uitnodigt om een unieke mix van luxe en rust te ervaren. Gelegen te midden van adembenemende landschappen, is Kargicak de perfecte ontsnapping voor wie op zoek is naar zowel rust als gemak. Met een panoramisch uitzicht op de zee, de stad en de weelderige natuur onderscheidt dit gebied zich als een toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar een rustig toevluchtsoord met behoud van toegang tot moderne voorzieningen. Deze accommodatie, op slechts 2,2 km van het dichtstbijzijnde strand en op slechts 1,2 km rijden van de dichtstbijzijnde markt, biedt comfort en gemak.

Dit luxe project is ontworpen om indruk te maken en beschikt over prachtige kenmerken die aansluiten bij een verfijnde levensstijl. Strategisch gelegen op slechts 18 km van het stadscentrum en 140 km van de dichtstbijzijnde luchthaven, biedt dit project een harmonieus evenwicht tussen ontspanning en gemak. Met appartementen en villa's met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers te koop, beslaat het complex 39.000 vierkante meter weelderig landschap, waarvan 8.000 vierkante meter bestemd is voor infrastructuur. Het omvat 40 exclusieve villa's en 7 woongebouwen, elk met 5 verdiepingen en 4 tot 6 appartementen op elke verdieping.

Geniet van een verscheidenheid aan premium voorzieningen, waaronder een prachtig buitenzwembad, een verwarmd binnenzwembad, een speciaal kinderbad, een ultramoderne spa, een ontspannende sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte. De Brits ontworpen architectuur van het project geeft een eigentijds tintje en omarmt tegelijkertijd mondiale trends. Gelegen op een heuvel, biedt het pand adembenemende vergezichten, een van de meest spectaculaire ter wereld.

Gezinnen zullen de aandacht voor detail waarderen die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Het project omvat een pendeldienst naar het strand, handige conciërgediensten, zaken- en vergaderruimtes en speciale faciliteiten voor kinderen, waaronder een oppasservice voor peuters en spannende aquaglijbanen voor oudere kinderen.

Veiligheid en beveiliging staan voorop, waarbij 24/7 beveiligingsdiensten voor gemoedsrust zorgen. Met een scala aan conciërgediensten en luxe voorzieningen is deze accommodatie een ideale setting voor diegenen die een harmonieuze mix van comfort, elegantie en toegankelijkheid wensen. Als u op zoek bent naar een huis dat een verfijnde levensstijl biedt met ongeëvenaarde uitzichten en uitstekende services, dan is dit Kargicak-project de perfecte bestemming.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven81 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Sauna

Kargıcak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op heuvels
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee