Huis voor Huren in Grand Baie, Mauritius

Grand Baie
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 350 m² • ref: LM566-COMPANY36181ROX
€ 3.600
Ervaar tropische luxe in Grand Bay!
Welkom in uw privéoase in Grand Bay, waar luxe en tropische rust elkaar ontmoeten. We zijn verheugd om deze prachtige luxe villa te presenteren die beschikbaar is voor lange termijn verhuur en een ongeëvenaarde woonervaring biedt op het paradijselijke eiland Mauritius.
Genesteld op een ruim perceel van 900 vierkante meter, is deze intieme villa een ware oase van rust, omringd door weelderige vegetatie bestaande uit exotische tropische planten. Vanaf het moment dat u aankomt, wordt u begroet door een groene oase, een serene sfeer en een gevoel van absolute rust.
Het middelpunt van deze exclusieve residentie is ongetwijfeld het weelderige privézwembad, perfect om af te koelen onder de Mauritiaanse zon. Met zijn zonneterras en elegante prieel kunt u ontspannen in privacy terwijl u geniet van de zachte bries van de Indische Oceaan.
Met een royale afmeting van 350 vierkante meter biedt deze high-end villa een luxe en comfortabele leefruimte. De vier elegant ingerichte slaapkamers, waaronder twee master suites met directe toegang tot het zwembad, bieden een rustig toevluchtsoord om uit te rusten en te verjongen na een dag vol avonturen onder de Mauritiaanse zon.
De keuken van deze villa is een waar culinair kunstwerk, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur om de meest veeleisende chef-koks tevreden te stellen. Of u nu een heerlijke maaltijd bereidt of gewoon geniet van een glas wijn in het gezelschap van uw dierbaren, deze keuken biedt u een functionele en stijlvolle ruimte.
Uw veiligheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit. Deze villa is gelegen in een beveiligde residentie met een conciërge, zodat u in alle rust ten volle kunt genieten van uw verblijf. Bovendien is de villa toegankelijk voor buitenlanders, waardoor u maximale flexibiliteit heeft bij uw keuze van woning op Mauritius.
Als klap op de vuurpijl is de huurprijs inclusief de diensten van een zwembadspecialist en tuinman, zodat u zorgeloos kunt genieten van de tropische ervaring.
Mis deze unieke kans niet om tropische luxe op zijn hoogtepunt te ervaren in Grand Bay.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw onvergetelijke verblijf in deze uitzonderlijke villa te boeken.
huur 180000RS/MAAND

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers4
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven350 m²
Tuin900 m²
Gemeubileerd
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Grand Baie

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.