Op de hoogten van Le Locle, prachtig gerenoveerd chalet met 2,5 kamers in een oase van rust (staat van verkoop tot 2035)

Le Locle
Chalet • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 2de verdieping
€ 225.323

Gelegen op de hoogten van de stad Le Locle (Les Jean d'Hotaux), bestaat dit charmante chalet met 2,5 kamers op een perceel van 249 m2 uit:

– 1 mooie slaapkamer
– 1 grote woonkamer / ingerichte keuken met toegang tot de veranda / terras op het oosten
– 1 badkamer met douche, toilet, wastafel en opbergbuffet
– 1 kelder met 1 grote kamer momenteel in gebruik als kantoor en toegang naar buiten naar het noorden, 1 ketel/hoek en 1 kelder
– 1 houtschuur, 1 tuinhuisje, 1 moestuin en twee mooie terrassen aangenaam aangelegd

Deze woning is de afgelopen jaren volledig opgefrist. Verwarming wordt verzorgd door hout op de bovenverdieping en pellets op de benedenverdieping. Twee watertanks en een septic tank zijn in gebruik voor het grootste comfort van gebruik het hele jaar door of als tweede huis. Zonnepanelen die in 2022 zijn geïnstalleerd, worden gebruikt voor al het gebruikelijke elektriciteitsverbruik of indien nodig voor bijverwarming of waterverwarming.

Deze woning ligt in het hart van een oase van rust in een rustige en natuurlijke omgeving. Het is prachtig belicht met een prachtig uitzicht over het hele Franse bekken en zonder buren. Op 300 meter van de skilift van Sommartel en vele langlaufloipes in de omgeving, biedt dit huis een uitzonderlijke leefomgeving met veel activiteiten in de omgeving.

De ideale aanwinst voor een rustig leven, terwijl u dicht bij de volgende steden bent:

– 5 minuten van Le Locle
– 20 minuten van La Chaux-de-Fonds
– 40 minuten van Neuchâtel

Deze woning verkeert in zeer goede staat aangezien het volledig is gerenoveerd en onmiddellijk te koop is, maar met de voorwaarde van een recht van bewoning dat tot 2035 ten behoeve van de huidige eigenaar moet worden geregistreerd (voorwaarden in overleg).

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Kavel249 m²
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Wasmachine

Le Locle, Le Locle

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeHuis
Bouwjaar1953