BOERDERIJ IN ALENQUER MET ZWEMBAD

Meca
Vastgoed • 3 kamer(s) • 2 bad. • 104 m² • Begane grond • ref: 125911059-2
€ 440.000

De woning heeft een totale oppervlakte van 11.440m2 en bestaat uit:

  • Stedelijk land 904m2 met een vrijstaand huis 104m2
  • Stedelijk land 960m2 met zwembad en mogelijkheid om een huis te bouwen 230m2
  • Rustiek land 9576m2 voor akkerbouw

De rustieke villa beschikt over 3 gerenoveerde slaapkamers, met zwevende vloeren en dubbele beglazing, allemaal uitgerust met airconditioning. De ruime woonkamer is voorzien van een open haard en is ook voorzien van airconditioning. Daarnaast is er een woonkamer met een barbecue en een houtoven voor gezellige momenten. De volledig uitgeruste en gerenoveerde keuken is voorzien van twee silestone werkbladen en voldoende opbergruimte. Een van de toiletten heeft ook een volledige renovatie ondergaan.

De kavel omvat een doos, een waterput met een waterpoel en een kennel. De accommodatie is omgeven door citroen- en mandarijnenbomen en biedt een rustige omgeving. Het huis heeft een alarmsysteem en valt op door zijn zwembad, dat een adembenemend uitzicht biedt over het pand, dat wordt versierd door kersenbomen, olijfbomen en wijngaarden. Een echt huisje met moderne voorzieningen en een traditionele uitstraling.

Alenquer, op minder dan 40 minuten van Lissabon, biedt een unieke kwaliteit van leven. Met historische bezienswaardigheden zoals het kasteel van Alenquer en de kerk van São Pedro betovert de stad met haar culturele erfgoed. Lokale voorzieningen zijn onder meer scholen, ziekenhuizen en groene gebieden, die zorgen voor een evenwichtige omgeving. De gediversifieerde handel en traditionele markten verrijken de ervaring, terwijl de nabijheid van Lissabon gemakkelijke toegang biedt tot grootstedelijke mogelijkheden. Ontdek het beste van twee werelden: de rust van Alenquer en de vitaliteit van Lissabon.

Ruimten

Kamers3
Vloeren1
Badkamers2
Appartementen1
Balkons1
Parkeerplaatsen (binnen)3
Terrassen1

Oppervlakken

Leven104 m²
Kavel11440 m²
Balkon
Barbecue
Beveiliging
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Intercom
Parkeerplaats
Portier
Terras
Tuin
Wijnkelder
Zwembad

Meca

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
VoorwaardeGoede conditie
ReputatieWooncomplex
Bouwjaar1999
BouwtypeBeton
OmgevingPlatteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens