1966 Rue du Centre #302 Montréal (Le Sud-Ouest) (Montréal)

Montreal, 1966 Rue du Centre #302
Appartement • 4 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 43 m² • 3de verdieping • ref: 23025180
€ 1.114

Lichte unit met één slaapkamer onlangs gebouwd, inclusief apparatuur, veel opbergruimte, een balkon en ideale locatie. Boetiekproject van 14 appartementen in Pointe Saint-Charles, met hoogwaardige afwerkingen en hedendaagse architectuur die perfect passen bij de ziel van de buurt.

Comfortabele unit met één slaapkamer gelegen in het prachtige Projet Centre! Onder zijn charmes, grote ramen, multifunctionele keuken, hardhouten vloeren, apparatuur inbegrepen, veel opbergruimte, fietsenstalling, kluisje en nog veel meer!

Uitzonderlijke locatie, levendige buurt, op een steenworp afstand van het Lachine-kanaal, Taverne Knox, Milkyway Cocktail Bar, Fugazzi en meer!

KENMERKEN:Kwarts aanrechtbladHigh-end laminaatkasten in eigentijdse stijlRoestvrijstalen gootsteenIngebouwde afzuigkapVerlichting onder de kast8'6 wit geschilderd gipsplafondSamengestelde hardhouten vloerenKeramische tegels in badkamersOnafhankelijk airconditioning- en verwarmingssysteem in elke unitInbouw LED-verlichtingAcryl baddouche met luxe diepte en vaste glazen scheidingswandRegendouche en handdoucheKeramische wandbekleding in douches en badenOvervloedige ramenVerfijnde architectuur en interieur designHoogwaardige binnenafwerking

Wonen in Centre Condos Boutique betekent het zuidwesten op zijn best ervaren. In het hart van deze bloeiende buurt, de strategische ligging en het doordachte ontwerp maken het een unieke leefruimte. Over elk detail is nagedacht om een ongekende levenskwaliteit te bieden, zodat u volledig tot bloei kunt komen en kunt genieten van alle voordelen van de buurt.

Inbegrepen : Apparaten (fornuis, koelkast, wasmachine, droger)

Exclusief : Elektriciteit (verwarming en warm water), internet

Ruimten

Kamers4
Vloeren4
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven43 m²
Afwasmachine
Balkon

1966 Rue du Centre #302 , Montreal

TypeAppartement
Bouwjaar2022