Hotel Concept Appartementen te koop in Belek, Antalya

Belek
Herenhuis • 2 kamer(s) • 1 bad. • 43 m² • Tuin-niveau • ref: 389915
€ 158.900

Aan de Middellandse Zeekust van Turkije, in Antalya, de stad van geschiedenis, zee, zon en geluk, verhoogt het bedrijf Buy Home Antalya zijn aantrekkelijkheid opnieuw met zijn nieuwe projecten.

Sinds de dag dat het werd opgericht, blijft Buy Home Antalya, dat een bevoorrechte plaats heeft verworven in de comfortvoorkeuren van Antalya, kleur toevoegen aan uw leven met nieuwe projecten die opwinding zullen opwekken.

Een gloednieuw leven dat zowel in de zomer als in de winter kan worden volgehouden, uitgerust met de levensnormen van de toekomst, wacht op u in Belek, het golf- en toerismecentrum van Antalya.

Onze hotelconcept-appartementen zijn een van de meest prestigieuze en elite toeristische en woonregio's van Antalya, het paradijs van eindeloze blues, het gemeenschappelijke adres van verschillende beschavingen, historische rijkdom, natuurlijke endemische vegetatie en natuur, The Land of Legends themapretpark, bekend om zijn combinatie van alle faciliteiten en schone lucht, 5-sterrenhotels, openbare stranden, golfbanen, Het ligt dicht bij de luchthaven en in Belek, een populaire woonwijk die beroemd is om zijn rivieren.

Onze hotelconceptappartementen; Het ligt op slechts 1,5 km van het openbare strand van Belek, op slechts 1 km van het centrum van Belek, op 6 km van het themapretpark Land of Legends, op 1 km van golfbanen, op 23 km van de luchthaven van Antalya en op 29 km van het stadscentrum van Antalya.

Er zijn in totaal 16 appartementen in 8 1+1 en 8 2+1 appartementen op onze site, die is gebouwd op 1.400 m² grond.

Het complex heeft een groot zwembad, een fitnesscentrum, een bar bij het zwembad, een oplaadpunt voor elektrische voertuigen en zithoeken, beveiligingscamera's en gecodeerde ingangen.

Appartementen; slaapkamer(s), woonkamer, open keuken, badkamer, balkon en terras. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin.

Appartementen; Daarnaast worden airconditioning, ingebouwde keukenset, automatische zonwering, garderobe, douchecabine en satellietsysteem standaard aangeboden aan onze gewaardeerde klanten in elke kamer.



Deze aanbieding is automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers2
Vloeren3
Badkamers1

Oppervlakken

Leven43 m²
Totaal45 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Airconditioning
Balkon
Fitnesscentrum
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Parkeerplaats
Terras
Zwembad

Belek

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024
VerwarmingGas