Appartement te koop in Plantation, Verenigde Staten

Sunrise, Metropica Way
Penthouse • 3 kamer(s) • 4 bad. • 532 m²
€ 1.476.695

Appartementen in Miami.

Klaar om te leveren, met een oneindig scala aan voorzieningen en op een gewilde locatie voor investeerders, toeristen en de lokale bevolking.

EEN METROPICA MODERNE LUXE IN HET HART VAN ZUID-FLORIDA

Genereer onmiddellijk residueel inkomen en uitstekende waardering met deze eigendommen op een gewilde locatie in Miami

Een Metropica; 263 woningen verdeeld over 28 verdiepingen van moderne luxe met kamerhoge ramen, omhullende terrassen, conciërge en 24-uurs beveiliging, ultramodern fitnesscentrum, zwembad in resortstijl, clubkamer voor eigenaren met bar en lounge, privéfilmzaal met surround sound, businesskamer, professionele tennisbanen en tal van groene ruimtes om van te genieten met uw dierbaren.

Onovertroffen locatie weg van druk verkeer en met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen: 15 minuten van Fort Lauderdale International Airport, 20 minuten van Fort Lauderdale Beach, 30 minuten van Miami International Airport, 2 minuten van FLA Live Arena (thuisbasis van de FL Panthers) en recht tegenover 2, 4 miljoen vierkante meter aan winkels en restaurants en de op één na meest bezochte toeristische attractie in Florida na Disney World, de Sawgrass Mills Mall.

Een bloeiende zakelijke omgeving die veel senior executives en hun gezinnen aantrekt. De thuisbasis van: American Express, Microsoft, HBO Latino, Citrix, AT&T, DHL, evenals een educatief centrum met enkele van de best beoordeelde scholen in het land, zoals American Heritage, Pine Crest School, Nova Southeastern University en Florida Atlantic University.

Een bekroond team van wereldberoemde architecten en ontwerpers, waaronder Oppenheim Architecture + Design, YOO Studio, CI Design en EDSA. Ook verantwoordelijk voor: Echo Brickell, Icon Brickell, Icon South Beach, Madinat Jumeriah Dubai en Net Metropolis Philippines

Aantrekkelijke incentive programma's voor uw kopers:

• Programma voor gegarandeerd inkomen: in specifieke eenheden (10% NETTO gegarandeerd rendement gedurende 2 jaar + 24 maanden VvE en onroerendgoedbelasting gedekt door de ontwikkelaar gedurende 2 jaar)

Ruimten

Kamers3
Badkamers4

Oppervlakken

Leven532 m²
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Tennis
Zwembad

Metropica Way, Sunrise

TypeAppartement
Bouwjaar2023