Huis voor Kopen in Le Boulou, Frankrijk

Le Boulou
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 115 m² • ref: 1520079
€ 329.000
iad Frankrijk - David Giralt biedt: Nieuwe exclusiviteit BOULOU sector

Prachtige driezijdige villa van 2022 van het type T4, op een perceel van ongeveer 260 m², met een woonoppervlakte van in totaal ongeveer 115m², met volledig geïsoleerde garage van ongeveer 15m2, niet over het hoofd gezien, met betonnen zwembad betegeld van Bali, geleide airconditioning, A/R-zone.

Bestaande op de begane grond, van een woonkamer van ongeveer 50m2, met ingerichte keuken is uitgerust, er is ook een apart toilet en een master suite van ongeveer 22m2 met ingerichte kleedkamer en doucheruimte.

Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers van ongeveer 11.50m2 en 13.60m2, een badkamer met douchecabine van ongeveer 7.50m2 en een apart toilet.

Voor het tuingedeelte, gemarkeerd betonnen terras met betonnen zwembad van 5 bij 2,5 in Bali tegels met kleine poolkamer, op het zuiden, twee privé parkeerplaatsen voor de villa.

Geen werk aan de winkel, want de woning is helemaal af.

Onroerende voorheffing 1500e

David Giralt iad France, uw vastgoedadviseur voor Le Boulou en omgeving.

Waardeaanduiding AANGEBODEN in de hele Pyrénées-Orientales.

Neem alleen contact met mij op voor meer informatie, exclusiviteit David Giralt iad Frankrijk, agentschap en individu niet storen de eigenaren, volledig open voor het delen van zaken, bedankt voor uw begrip.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE A-index 40 en KLIMAATKLASSE A-index 1. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer David Giralt EI (ID 59812), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van PERPIGNAN onder het nummer 900486309, houder van de onroerendgoedkaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers4
Vloeren1
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven115 m²
Kavel260 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Garage
Parkeerplaats
Terras
Zwembad

Le Boulou

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraad
A
40
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
1