Huis voor Kopen in Merry-sur-Yonne, Frankrijk

Merry-sur-Yonne
Huis • 1 kamer(s) • 26 m² • ref: 1512328
€ 45.000
iad France - Vanessa RAGOT biedt: Ontdek de authentieke charme van de Rocher du Saussois, genesteld in Merry-sur-Yonne, tussen majestueuze kliffen en een zachte rivier. Een oase van rust die zo populair is bij klimmers en visliefhebbers!

Deze charmante woning, met een zonnige tuin en een terras op het zuiden, biedt een unieke woonomgeving. Binnen vindt u een lichte woonkamer, een kitchenette en een doucheruimte met toilet. Bovendien voegt een gewelfde kelder een vleugje authenticiteit toe aan deze set.

Laat u verleiden door deze uitzonderlijke plek, waar natuur en ontspanning harmonieus worden gecombineerd.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE NS-index en GHG NS-index. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Vanessa RAGOT EI (ID 60434), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Auxerre onder het nummer 903159630, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers1
Vloeren1

Oppervlakken

Leven26 m²
Kavel220 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Merry-sur-Yonne

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
Bouwjaar1970
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens