Huis voor Kopen in Jard-sur-Mer, Frankrijk

Jard-sur-Mer
Huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 65 m² • ref: 1510835
€ 259.000
iad France - Sonia RACAUD biedt: EXCLUSIEF - Huis van ongeveer 65m2 gelegen in een klein condominium van 5 kavels op slechts 300 meter van het strand van Boisvinet en op een paar minuten lopen van het centrum van Jard sur Mer.

Met een woonkamer gevolgd door een balkon op het oosten, een aparte ingerichte en uitgeruste keuken, een doucheruimte, een apart toilet en 2 slaapkamers, zult u goed georganiseerde ruimtes waarderen.
Een kelder maakt deze woning compleet en biedt veel opbergruimte.

Voor deze accommodatie zijn 2 parkeerplaatsen voorzien, evenals een privétuin van ongeveer 80m2 uit het zicht.

Individuele elektrische verwarming.

Beschikbaar vanaf 15 september 2024.

Ideaal als tweede huis of seizoensverhuur.
Zeer rustige omgeving, niet te missen!

Deze onroerend goed advertentie is voor 1 hoofdkavel gelegen in een condominium dat in totaal 5 kavels vormt die niet het onderwerp zijn van een lopende procedure die door de verkoper is aangegeven. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIE-klasse E-index 300 en KLIMAAT-klasse B-index 9. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie is geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Sonia RACAUD EI (ID 42099), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van LA ROCHE SUR YON onder het nummer 878930809, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2

Oppervlakken

Leven65 m²
Kavel175 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Parkeerplaats
Tuin

Jard-sur-Mer

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Oosten oriëntatie
Energie-efficiëntiegraad
E
300
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
9