Huis voor Kopen in Bernières-sur-Mer, Frankrijk

Bernières-sur-Mer
Huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 48 m² • ref: 1519271
€ 271.000
iad France - Stéphane Grandrie biedt: Huis aan de kust!
Het Kanaal als buurman waarvan u de aanwezigheid op elk moment zult waarderen, op het ritme van de uren of de seizoenen, de kleuren en geluiden zullen u betoveren...
Dit huis is aan de ene kant halfvrijstaand en biedt op de begane grond een woonkamer met uitzicht op zee, een keuken, een doucheruimte en een apart toilet.
Op de eerste verdieping leidt de overloop naar twee aangrenzende slaapkamers en een toilet.
De kelder kan worden gebruikt om watersportuitrusting op te slaan. Het is uitgerust met een douche en dient ook als wasruimte.
Buiten zijn er twee terrassen, één met uitzicht op zee en één op het zuiden.
Een schuur van ongeveer 10 m², ideaal voor fietsen, en een parkeerplaats completeren deze woning van grote zeldzaamheid.

Deze onroerend goed advertentie is voor 1 hoofdkavel gelegen in een condominium dat in totaal 2 kavels vormt die niet het onderwerp zijn van een lopende procedure die door de verkoper is aangegeven. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over het energielabel van deze woning: ENERGIEKLASSE E-index 328 en KLIMAATKLASSE B-index 10. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Stéphane Grandrie EI (ID 46210), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van caean onder het nummer 889218590, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers3
Vloeren1
Slaapkamers2

Oppervlakken

Leven48 m²
Kavel220 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Bernières-sur-Mer

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar1960
Energie-efficiëntiegraad
E
328
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
10