Huis voor Kopen in Saint-Quay-Perros, Frankrijk

Saint-Quay-Perros
Huis • 5 kamer(s) • 3 bed. • 81 m² • ref: 1518743
€ 290.000
iad Frankrijk - Karine COCHET biedt: Saint Quay Perros Charmant huis in het hart van het dorp – 81 m² - 3 slaapkamers – Aangelegde tuin van 1630 m² -
Kom en ontdek dit huis van 81 m² op een kelder en met een in te richten zolder waardoor u 2 extra slaapkamers en een badkamer kunt creëren. Het huis Kenmerken: Een luchtsluis onder een veranda, een entree, die toegang geeft tot de nieuwe keuken, een woonkamer met een houtkachel, een gang leidt naar twee slaapkamers en een doucheruimte, evenals een apart toilet. In de kelder, een extra volledig geïsoleerde en verwarmde slaapkamer voor familie of vrienden.
Intieme tuin van 1630 m²: De tuin, zorgvuldig onderhouden, biedt een intieme buitenruimte om te ontspannen of buiten te dineren. Geniet van de rust van deze oase van rust in het hart van het dorp. Een deel van het land is bebouwbaar in de UC-zone.
Ideale locatie: Dit huis ligt dicht bij winkels en vervoer en biedt een perfecte balans tussen privacy en gemak.
De uitgevoerde werkzaamheden: De keuken, de badkamer, Olieverwarming, Houtkachel bovendien, schrijnwerk met dubbele beglazing, het huis is aangesloten op de riolering.
Dit charmante huis is klaar om een nieuw gezin te verwelkomen. Mis deze kans niet. Bel me snel voor een bezichtiging.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: ENERGIEKLASSE E-index 283 en KLIMAAT-klasse D-index 47. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Karine COCHET EI (ID 30153), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van SAINT BRIEUC onder het nummer 490091733, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers5
Vloeren2
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven81 m²
Kavel1630 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Saint-Quay-Perros

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
TypeHuis
Bouwjaar1972
Energie-efficiëntiegraad
E
283
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
47