Huis voor Kopen in Quarteira, Portugal

Quarteira
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 257 m² • ref: 36964
€ 1.575.000
Fantastische vrijstaande villa gelegen in het centrum van Vilamoura, op slechts een paar minuten lopen van de jachthaven.

Deze villa, gelegen op het zuiden, ligt op een verhoogd perceel en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het zwembad.

De villa heeft drie slaapkamers, waarvan twee op de begane grond, een ruime en gezellige woonkamer met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en toegang tot een terras, perfect om van de zonsondergang te genieten. De keuken is functioneel en volledig uitgerust, tevens is er een wasruimte en een bijkeuken. Op de eerste verdieping is er één slaapkamer en-suite met kleedkamer en één badkamer, een kantoor en een terras.

Naast de verschillende terrassen beschikt de villa ook over een prachtige volgroeide tuin, een verwarmd zwembad en een uitnodigende barbecueplek om buiten van maaltijden te genieten.

Dit is een uitstekende investeringsmogelijkheid om het hele jaar door te wonen, van uw vakantie te genieten of als huurinkomsten.

Mis deze unieke kans niet! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Wij zijn hier om u te helpen!

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven257 m²
Kavel739 m²
Intern257 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Terras
Tuin
Zwembad

Quarteira

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin
Zuiden oriëntatie
Energie-efficiëntiegraad
C