In het hart van het dorp - Dicht bij alle voorzieningen

Blonay
Appartement • 5.5 kamer(s) • 189 m² • 3de verdieping • ref: 55
€ 1.526.314
Welkom in dit ruime en elegante 5,5-kamer duplex appartement.

Ideaal gelegen op de derde en laatste verdieping van de residentie Roue de Praz in Blonay, op een steenworp afstand van het treinstation en de regionale trein die Vevey meerdere keren per uur in 17 minuten met elkaar verbindt.

Alle voorzieningen die dit bijzonder aantrekkelijke dorp biedt, liggen op loopafstand. Er zijn veel winkels, restaurants, postkantoor, bank, artsen en scholen met een complete schoolcyclus.

Een lift verbindt alle verdiepingen, van de parkeerplaats tot de zolder, zodat u comfortabel en beschut uw accommodatie kunt bereiken.

Met een bruikbare oppervlakte van meer dan 200 m2 is het geschikt voor een stel dat op zoek is naar grote ruimtes, maar ook voor een gezin met twee of drie kinderen.

Het omvat een mooie keuken die uitkomt op een ruime woonkamer, drie slaapkamers, waarvan één met een doucheruimte/toilet en een ensuite kleedkamer, een badkamer/toilet en een zeer praktische commissaris-wasruimte.

Een mezzanine en een grote polyvalente ruimte van in totaal ongeveer 40 m2 lenen zich uitstekend voor gebruik als kantoor, speelkamer, fitnessruimte of andere en bieden zo een aanzienlijke flexibiliteit om zich aan te passen aan uw behoeften en hobby's.

Dit appartement is per direct beschikbaar en verkeert in perfecte staat en is klaar om de nieuwe bewoners te verwelkomen. Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf het comfort en de charme van deze unieke woning

Willkommen in dieser geräumigen und eleganten 5,5-Zimmer-Duplexwohnung.

Sie befindet sich im dritten und letzten Stock der Residenz Roue de Praz in Blonay. Die Lage ist ideal, nur wenige Schritte vom Bahnhof und dem Regionalzug entfernt, der mehrmals pro Stunde in 17 Minuten Vevey anfährt.

Alle Annehmlichkeiten, die dieses besonders attraktive Dorf zu bieten hat, sind leicht zu Fuß erreichbar. So findet man hier zahlreiche Geschäfte, Restaurants, Post, Bank, Ärzte und Schulen mit einem kompletten Schulzyklus.

Ein Aufzug verbindet alle Etagen, vom Parkplatz bis zum Dachgeschoss, so dass Sie Ihre Wohnung bequem und sicher erreichen können.

Mit einer Nutzfläche von über 200 m2 eignet sich das Haus sowohl für ein Paar auf der Suche nach viel Platz als auch für eine Familie mit zwei oder drei Kindern.

Es umfasst insbesondere eine schöne, zum geräumigen Wohnzimmer hin offene Küche, drei Schlafzimmer, eines davon mit Duschbad/WC und anschließendem Ankleidezimmer, ein Badezimmer/WC und einen praktischen Hauswirtschaftsraum.

Eine Mezzanine und ein großer Mehrzweckraum mit insgesamt ca. 40 m2 eignen sich perfekt als Büro, Spielzimmer, Fitnessraum oder ähnliches.

Diese Wohnung ist sofort verfügbar, in perfektem Zustand und bereit, ihre neuen Bewohner zu empfangen. Kontaktieren Sie uns jetzt, um eine Besichtigung zu vereinbaren und entdecken Sie selbst den Komfort und den Charme dieser einzigartigen Immobilie

Welkom in dit ruime en elegante 5,5-kamer duplex appartement.

Gelegen op de derde en bovenste verdieping van de residentie Roue de Praz in Blonay, is het ideaal gelegen, op een steenworp afstand van het station en de regionale trein, die meerdere keren per uur in 17 minuten naar Vevey rijdt.

Alle voorzieningen die dit bijzonder aantrekkelijke dorp biedt, liggen op loopafstand. Er zijn tal van winkels, restaurants, postkantoor, bank, artsen en scholen met een complete schoolcyclus.

Een lift verbindt alle verdiepingen, van de parkeerplaats tot de zolder, zodat u comfortabel en veilig uw accommodatie kunt bereiken.

Met een vloeroppervlak van meer dan 200 m2 is het net zo geschikt voor een stel dat op zoek is naar een ruime accommodatie als voor een gezin met twee of drie kinderen.

Het omvat een mooie keuken die uitkomt op een ruime woonkamer, drie slaapkamers, waarvan één met een ensuite badkamer met douche/toilet en kleedkamer, een badkamer/toilet en een praktische berging/wasruimte.

Een mezzanine en een grote multifunctionele ruimte van in totaal ongeveer 40 m2 zijn ideaal voor...

Ruimten

Kamers5.5
Vloeren2
Balkons1

Oppervlakken

Leven189 m²
Bruikbaar201 m²
Balkon
Lift

Blonay

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Winkels
TypeAppartement
Bouwjaar2011