Appartement voor Kopen in Portimão, Portugal

8500-802 Portimão
Appartement • 12 kamer(s) • 6 bed. • 6 bad. • 235 m² • ref: TAMM2402AS
€ 2.300.000
Dit prachtige penthouse ligt op slechts enkele minuten van het strand en de jachthaven van Portimo en onderging in 2023 een volledige renovatie.

De hoogwaardige materialen met elegantie in dit appartement met 6 slaapkamers en 5 badkamers, waarvan 4 ensuite, maken dit penthouse tot een zeldzame parel in de luxe markt.

Rondom het gehele appartement bieden grote terrassen een prachtig, vrij uitzicht over de jachthaven en de rivier de Arade naar het dorp Ferragudo.Dit uitzicht biedt magische zonsondergangen met een landschap dat elke dag verandert!

Deze woning is volledig ingericht met state-of-the-art apparatuur en stijlvolle, eigentijdse apparatuur, zodat elk detail verfijnd is.

Het Penthouse heeft vooraf geïnstalleerde airconditioning voor maximaal comfort, een jacuzzi om te ontspannen op het terras, een wasruimte en 2 parkeerplaatsen met 2 bergingen in de kelder.

In dit luxe penthouse vindt u ook een open keuken die een uitnodigende ruimte creëert voor vergaderingen en entertainment met familie of vrienden.

Een gashaard voegt warmte en warmte toe tussen de woonkamer en eetkamer, terwijl de wijnkelder een perfecte aanvulling is om te entertainen en te proosten met vrienden.

Glazen deuren en ramen van vloer tot plafond omlijsten het adembenemende uitzicht en zorgen ervoor dat elk moment in dit prachtige penthouse een feest is van luxe en schoonheid.

Ruimten

Kamers12
Slaapkamers6
Badkamers6

Oppervlakken

Leven235 m²
Hot-tub
Terras
Wijnkelder
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Portimão

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens