Sleutelklare Villa Vlakbij het Strand in Alicante

Mil Palmeras
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 139 m² • ref: ALC-00895-36010
€ 590.000
Vrijstaande Sleutelklare Villa met 3 Slaapkamers en een Zwembad Dichtbij het Strand in Mil Palmeras

Prachtige sleutelklare vrijstaande villa gelegen in Mil Palmeras, een kustplaats in de gemeente Pilar de la Horadada, in de provincie Alicante, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, aangenaam klimaat en ontspannen levensstijl, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als inwoners. Mil Palmeras geniet van een mediterraan klimaat met milde winters en hete zomers, wat veel mensen aantrekkelijk vinden. Het gebied beschikt over verschillende ongerepte stranden met helder water en goudkleurig zand, die mogelijkheden bieden voor ontspanning en recreatie. Mil Palmeras biedt een ontspannen levensstijl, die ideaal kan zijn voor gepensioneerden, gezinnen of iedereen die op zoek is naar een rustiger levenstempo.

Villa te koop in Pilar de la Horadada, Alicante ligt op loopafstand van het strand en de dagelijkse voorzieningen, 4,1 km van de strip Cabo Roig vol met bars en restaurants, 7,3 km van het stadscentrum van San Pedro del Pinatar, 8,4 km van de weelderige 18-holes golfbaan Lo Romero, en op slechts 43 km van de luchthaven van Murcia.

Compleet ingerichte en gemeubileerde villa gelegen op een perceel van 296 m2. Dit prachtige pand beschikt over 3 slaapkamers, 3 badkamers en een aparte keuken en biedt een prachtig uitzicht op zee vanaf het solarium en een privézwembad. Daarnaast is er een parkeerplaats op het perceel. Tevens bestaat de mogelijkheid om op de eerste verdieping een vierde slaapkamer te realiseren.


ALC-00895

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons1

Oppervlakken

Leven139 m²
Totaal139 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Terras
Zwembad

Mil Palmeras

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens