Huis voor Kopen in Lloret de Mar, Spanje

Lloret de Mar
Villa • 4 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 268 m² • ref: C01LM-171/9374
€ 680.000
Welkom in deze prachtige residentie in de prestigieuze wijk Condado del Jaruco in Lloret De Mar!
Met een bebouwde oppervlakte van 268 vierkante meter en een perceel van 792 vierkante meter, biedt dit indrukwekkende huis een exclusieve levensstijl op slechts 2400 meter van het strand. Met vier slaapkamers en twee badkamers met douchebak, deze ready-to-live-in woning is ideaal voor mensen op zoek naar comfort en elegantie in een onvergelijkbare kustomgeving.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ingerichte en lichte keuken, met een charmante open haard die warmte en karakter toevoegt aan de ruimte. Het pand beschikt over hoogwaardige details, zoals kersen interieur timmerwerk en keramische vloeren, terwijl de dubbele beglazing aluminium ramen bieden uitstekende natuurlijke verlichting en vrij uitzicht.

Geniet van de extra voorzieningen die dit huis biedt, waaronder toegang voor mensen met beperkte mobiliteit, lift, alarmsysteem, inbouwkasten, barbecue en een privézwembad om af te koelen op warme zomerdagen. Daarnaast bieden de ruime garage met capaciteit voor drie voertuigen en de berging extra ruimte voor opslag en gemak.

De woning is omgeven door een weelderige tuin en een boomgaard, waar u kunt genieten van de rust en privacy die deze kustoase biedt. Met nauwe toegang tot diensten zoals openbaar vervoer, supermarkten, parken en de kust, heeft u alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

Mis de kans niet om te leven in dit droomhuis met uitzicht op zee en 24-uurs bewaking, waar elke dag voelt als een vakantie. Neem vandaag nog Contact met ons op om een bezoek te plannen en de luxe van het leven in Lloret de Mar te ontdekken!

In overeenstemming met wet 3/2917 van 13 februari 2018 van het Burgerlijk Wetboek van Catalonië, die de regulering van consumenteninformatie bij de aankoop, verkoop of huur van woningen in Catalonië goedkeurt. De klant wordt geïnformeerd dat de notariële, registratie-en belastingkosten die op hem van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere kosten die inherent zijn aan de verkoop of verhuur, niet in de prijs zijn inbegrepen [IW].

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlakken

Leven268 m²
Kavel792 m²
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Gemeubileerd
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Tuin

Lloret de Mar

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens