Huis voor Kopen in Alicante, Spanje

03540 Alicante
Villa • 4 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 350 m² • ref: 202474/9135
€ 1.250.000
FABULEUZE ONAFHANKELIJKE VILLA VAN 300M2 IN CABO DE LAS HUERTAS

Ontdek deze fantastische onafhankelijke villa van 300m2 en een perceel van 700m2 in Cabo de las Huertas, een van de meest gewilde gebieden van de provincie, waar u slechts 5 minuten lopen bent van zijn prachtige baaien en alle nodige diensten voor degenen die exclusiviteit en privacy verkiezen in hun leven.

Deze indrukwekkende villa van drie verdiepingen, verbonden door een elegante houten trap, beschikt op de begane grond over een lichte woon-eetkamer die uitkomt op een charmante veranda naast het zwembad. De moderne en functionele keuken vult perfect de eigentijdse esthetiek van het huis aan. Daarnaast bieden een extra kamer en een gastentoilet comfort in de ruimte. De garage met ruimte voor maximaal 3 voertuigen maakt deze verdieping compleet.

Geniet buiten van een privézwembad, een barbecueplaats, een solarium en weelderige aangelegde gebieden met een verscheidenheid aan vegetatie, ideaal voor familie-entertainment.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 extra slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer met een ruime kleedkamer en uitzicht op zee, evenals een complete badkamer.

De bovenste verdieping herbergt een veelzijdige ruimte, momenteel gebruikt als fitnessruimte, vanwaar u toegang heeft tot een groot open terras met adembenemend uitzicht op zee.

Mis deze unieke kans niet om aan de kust te wonen in een van de meest exclusieve gebieden van Alicante. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te regelen en uw droom van een leven aan zee waar te maken.

Belangrijke afstanden:
Strand van San Juan op 2,2 km (5 minuten met de auto)
Centrum van Alicante (gemeentehuis) 6,7 km (12 min)
Luchthaven van Alicante op 23,4 km (22 minuten)

Juridische kennisgeving: De verstrekte informatie is uitsluitend ter informatie en is juridisch niet bindend en kan fouten bevatten.

Professionele vastgoedmakelaar: Nummer 692
Register van vastgoedmakelaars van de Valenciaanse Gemeenschap: 1862

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven350 m²
Kavel1161 m²
Airconditioning
Alarm
Balkon
Barbecue
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Garage
Tuin

Alicante

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens