Vrijstaande woning T6 | Krijtbord | Kanton Loures

Loures
Huis • 6 kamer(s) • 6 bed. • 4 bad. • 639 m² • ref: 044512
€ 630.000
Ontdek het paradijs in Lousa, in een boerderij met veel potentieel op 30 minuten van Lissabon
Als u het pand betreedt, begroet de geur van de pijnbomen u, waardoor een serene en verkwikkende sfeer ontstaat. Gelegen in het idyllische land van Lousa, biedt deze boerderij een unieke woonervaring in een prachtige omgeving, op slechts 30 minuten van de stad Lissabon. Met een royale uitbreiding heeft deze woning de landelijke charme met alle voorzieningen. Het ligt dicht bij verschillende soorten handel en diensten en toegang tot de A8, IC1 en hoofdwegen.

De villa met 3 verdiepingen is ingevoegd in een perceel grond met 5840m2 en bestaat uit een woon- en eetkamer met open haard met een zeer royale ruimte, keuken, keukenondersteuning, 1 sociale badkamer, 4 slaapkamers met kledingkast, 1 suite met kledingkast met een zeer aangename ruimte en badkamer met bubbelbad, 1 badkamer om de slaapkamers met ligbad te ondersteunen. Op de benedenverdieping (-1) hebben we een garage / lounge met ongeveer 120m2, servicebadkamer en opslagruimte. Op de benedenverdieping (-2) hebben we een lounge waar u uw fantasie de vrije loop kunt laten en die een oppervlakte heeft van ongeveer 130m2. Het heeft ook 2 bijgebouwen buiten, elk met een open woonkamer en keuken, badkamer en twee slaapkamers.
Deze boerderij heeft een aantal extra functies, zoals:
- Omheind en ommuurd terrein met verschillende soorten fruitbomen, kassen en ruimte voor het fokken van dieren
- Automatische poort
- Boorgat en put
-Zonnepanelen
- Airconditioning in de slaapkamers

5 REDENEN OM TE KOPEN MET PREDIMED GLOBAL: 1- Eenvoud - Lijkt het proces van het verkopen van een woning erg complex en bureaucratisch? We hebben het eenvoudig voor je gemaakt! 2 - Snelheid - Snelle reacties, beschikbaarheid en aandacht zijn kenmerken van onze consultants. Proactiviteit en efficiëntie is wat u van ons mag verwachten. 3 - Opvolging - Onze aanwezigheid aan uw zijde is gegarandeerd in elke fase van het proces. 4 - Beveiliging - Met een juridische afdeling achter alle operaties, bent u beschermd en gegarandeerd veilig zakendoen! 5 - Vervulling - Het is wat u zult voelen als u bij ons verkoopt! Onze missie is om u te helpen de woning van uw dromen te vinden! We doen de follow-up voor en na de akte. We delen 50/50 met alle professionals met een geldige AMI-licentie. Kom en ontdek deze fantastische kans en begin nu met het maken van plannen! We zijn getransformeerd in R ealiteit!

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers6
Badkamers4

Oppervlakken

Leven639 m²
Kavel5840 m²
Bruikbaar477 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Garage
Hot-tub
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Wasmachine
Zwembad

Loures

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Middelbare school
Openbaar vervoer
Snelweg
Stadscentrum
Winkels
Uitzicht op de bergen
Uitzicht op de tuin
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar2005
VerwarmingHeet water
OmgevingPlatteland, Groen
Energie-efficiëntiegraad
F