Gebouw voor Kopen in Lapoutroie, Frankrijk

Lapoutroie
Commercieel gebouw • 158 m² • ref: 1523562
€ 34.500
iad Frankrijk - Mirella Darty biedt: Zeldzame kans: Tabakspersbedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat - Aankoop van het gebouw mogelijk

Grijp de kans om een bloeiend FDJ-tabakswinkelbedrijf over te nemen, het enige dat beschikbaar is in de gemeenten Lapoutroie en Bonhomme. Dit bedrijf, dat al meer dan drie decennia goed ingeburgerd is, geniet een loyaal klantenbestand en een uitstekende reputatie.

Naast de hoofdactiviteit van de verkoop van tabak, omvat dit multifunctionele bedrijf een PROXY-bord voor uw dagelijkse behoeften, een La Poste-relaispunt, diensten van de Française des Jeux (FDJ), een persafdeling en meer. Dit bedrijf biedt een gouden kans om te profiteren van een diversiteit aan inkomsten onder één dak.

De openingstijden van dinsdag tot en met zondag zorgen voor een constante aantrekkelijkheid en flexibiliteit die door vaste klanten wordt gewaardeerd. Gelegen op een strategische locatie, profiteert dit bedrijf van optimale zichtbaarheid en een grote verkeersstroom, wat zorgt voor regelmatig verkeer en een continu groeipotentieel.

Deze verkoop is een unieke kans voor ondernemers die willen investeren in een stabiel bedrijf met een bewezen staat van dienst op het gebied van succes en groeipotentieel. Mis deze uitzonderlijke kans niet om eigenaar te worden van een bedrijf dat centraal staat in het leven van twee dorpen.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem vandaag nog contact met ons op. Investeer in stabiliteit, investeer in de gemeenschap, investeer in de toekomst.

De lijst van het gebouw is beschikbaar op onze website.

Energieweergave-informatie over het onroerend goed dat bij deze advertentie hoort: DPE en nieuwe broeikasgassen. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Mirella Darty (ID 49103), Commercieel Makelaar geregistreerd in het Speciaal Register van Handelsagenten (RSAC) van de Rechtbank van Koophandel van Colmar onder het nummer 889829784

Oppervlakken

Leven158 m²

Lapoutroie

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens