Appartementen met Zeezicht en Afbetalingsregelingen in Yalova

Karpuzdere Mahallesi
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 200 m² • 1de verdieping • ref: YVX-00135-36192
€ 345.187
Appartementen met Uitzicht op Zee en de Natuur op een Gunstige Locatie in Yalova Çınarcık

De appartementen te koop in Yalova liggen in de wijk Çınarcık. Yalova is een van de meest aantrekkelijke steden aan de Marmara Zee kust met zijn rustige sfeer, diverse toeristische mogelijkheden, en de nabijheid van grote steden zoals Istanbul en Bursa. Çınarcık, dat opvalt door zijn mooie stranden en uitgaansmogelijkheden, is een populaire en gezellige bestemming in de zomer.

De appartementen met uitzicht op zee en de natuur liggen op loopafstand van veel sociale en dagelijkse behoeften. Ze liggen ook op 150 m van het strand, 2,5 km van de veerbootpier en het ziekenhuis van Çınarcık, 18 km van het Yalova Center en de veerbootpier, 42 km van de Osmangazibrug en 75 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

De appartementen bieden een panoramisch uitzicht op zee en de natuur, zijn zorgvuldig ontworpen door een bekroond architectenteam en bevinden zich in een complex dat is gebouwd op een terrein van 8.500 m². Het project bestaat uit 124 appartementen en heeft faciliteiten zoals een Turks bad, sauna, binnen- en buitenzwembaden, open haard zone, internet, masjid, restaurant, café, kinderspeelplaatsen en overdekte parkeergelegenheid.


YVX-00135

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven200 m²
Totaal255 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad

Karpuzdere Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2027