Kroatië: 307 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Bent u op zoek naar woningen in kleinere steden of wilt u meer verbonden zijn met de natuur? Slovenië zal aan uw wensen voldoen. Laat mij u helpen bij het vinden of verkopen van een woning in Slovenië of nabijgelegen landen (Kroatië, Oostenrijk, Italië, enz.).
Mediaanprijs
€ 177.318
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Sloveens, Duits, Servisch
Groet Mijn naam is Gjergj. Ik spreek Kroatisch, Engels, Duits, Albanees U bent geïnteresseerd in het kopen van een woning aan de prachtige Dalmatische kust van Kroatië. Neem gerust contact met me op en ik help je graag verder. Met vriendelijke groet Gjergj
Mediaanprijs
€ 279.860
Te koop aangeboden
51
Gesproken talen
Kroatisch, Duits, Engels, Albanees
Dag! Mijn naam is Branka Frleta en ik ben een lokale expert in Kroatië, gespecialiseerd in de provincie šibenik-knin! Ik maak deel uit van het Re/Max Domani d.o.o. team in Sibenik en Vodice. Als agent is mijn eerste prioriteit om mijn klanten gelukkig te maken. Ik wijd me aan de wensen en behoeften van mijn klanten om het beste resultaat in elke transactie te bereiken en probeer ervoor te zorgen dat het koop- of verkoopproces leuk, gemakkelijk en stressvrij is. Mijn cliënten kunnen op elk moment van de dag op mijn hulp rekenen wanneer ze een vraag of bezorgdheid hebben over een van de belangrijkste beslissingen van hun leven! Neem met vertrouwen contact met me op!
Mediaanprijs
€ 219.668
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Kroatisch, Duits, Engels