Nieuwe ontwikkeling

In het hart van Londen | Oh zo dichtbij | 10 minuten van de luchthaven van Hethrow

W5 2SU Londen
Appartementen voor verkopen
Tussen € 619.565 en € 1.032.608
3 bedden
48 tot 86 m²
3 verdiepingen
Preconstruction
Tweede (1 april - 30 juni) 2024

Gelegen in het hart van de levendige wijk Ealing in Londen. Dit moderne appartement is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een luxe en handige levensstijl. Met zijn toplocatie, op korte afstand van het centrum van Londen, hebben bewoners gemakkelijk toegang tot alles wat de stad te bieden heeft. De accommodatie ligt op slechts 10 minuten lopen van het station West Ealing en op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven Heathrow. Bovendien ligt Walpole Park voor de deur, de belangrijkste recreatieruimte voor het gebied en is het de locatie van het Ealing Summer Festival.


Dit prachtige appartement is perfect geschikt voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse en comfortabele woonruimte. Deze woning is ideaal voor alleenstaanden en koppels. De ruime woonkamers zijn perfect om gasten te ontvangen of gewoon te ontspannen na een lange dag. Het appartement beschikt ook over eersteklas armaturen en fittingen, waaronder visgraatvloeren met vloerverwarming en spots in de woonruimtes.


Deze woning is gloednieuw en biedt alle moderne voorzieningen die men zich maar kan wensen. Inbouwapparatuur, waaronder een koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven en kookplaat van De Dietrich, maken koken en schoonmaken een fluitje van een cent.


Maar het is niet alleen het interieur dat deze woning doet opvallen. De buitenfuncties zijn al even indrukwekkend, met een telefoontoegangssysteem, fietsenstalling en parkeergelegenheid. De formele landschapsarchitectuur, inclusief vormsnoei en buxushagen, voegt een vleugje elegantie toe aan de voorkant van het pand.


Deze woning biedt veel ruimte en privacy. Dit appartement is een geweldige investeringsmogelijkheid. Mis uw kans niet om een stukje van de meest gewilde buurt van Londen te bezitten. Boek vandaag nog een bezichtiging en ervaar het beste van het stadsleven in dit prachtige appartement.

  • Prachtige appartementen
  • 10 minuten lopen naar West Ealing Station op de nieuw gebouwde Elizabeth Line
  • 8 minuten naar het centrum van Londen via Elizabeth Line
  • 10 minuten naar de luchthaven Heathrow via Elizabeth Line
  • Gemakkelijke toegang tot de snelweg M4
  • Walpole Park voor de deur
  • Vloerverwarming
  • Top-of-the-line armaturen en fittingen
Fitnesscentrum
Gemeenschappelijke lounge
Lift
Portier
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Londen

Uitzicht op de stad

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.

Officiële website

darglobal.co.uk