Mpumalanga: 24 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Met trots presenteer ik mezelf als Full Status Property Practitioner en teamleider voor The Platinum Team bij eXp Realty South Africa. Ik zit sinds 2010 in de vastgoedsector. Ik heb de verkoop- en verhuurdivisie geleid, dus ik heb de volledige back-endervaring op beide gebieden en ben in 2022 in het veld begonnen als agent. Ik ben resultaatgericht en stiptheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik maak van een TE KOOP graag een SOLD!
Mediaanprijs
€ 1.099
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Engels
Ik ben een actieve makelaar in Mpumalanga, voornamelijk Nelspruit. Ik ben er om u te helpen uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Ik help kopers bij het vinden van de perfecte woning voor hen. Ik help beleggers de beste deal te vinden. Ik help je om vooraf gekwalificeerd te worden om je betaalbaarheid te kennen. Ik ga altijd een stapje verder voor mijn klanten.
Mediaanprijs
€ 59.430
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Engels
Als vastgoedbeoefenaar kan ik u helpen door marktinzichten, diverse onroerendgoedaanbiedingen, onderhandelingsondersteuning, vastgoedbeheerdiensten en netwerkmogelijkheden te bieden. Ik geef begeleiding bij het begrijpen van markttrends, juridische procedures, financiële aspecten en onderhandelingsvaardigheden die zullen helpen om soepel door vastgoedtransacties te navigeren en het beste resultaat te bereiken.
Mediaanprijs
€ 68.906
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Engels