Zuid-Afrika: 830 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Met zeven jaar niet-aflatende toewijding aan de dynamische vastgoedsector, ben ik verheugd om mijn bereik internationaal uit te breiden. Als toegewijde vastgoedbeoefenaar omvat mijn diverse expertise het beheer van agentschappen, wettelijke naleving, verkoop van woningen en investeringen. Mijn uitgebreide diensten gaan verder dan transacties en omvatten het faciliteren van het verkrijgen van conformiteitscertificaten, bouw-, onderhouds- en reparatiediensten, gefaciliteerd door een uitgebreid netwerk. De kern van mijn dienstverlening is eerlijkheid en betrouwbaarheid, waarbij ik de emotionele en financiële betekenis van vastgoedtransacties erken. Gemotiveerd door een oprechte passie om klanten te helpen slagen, benader ik elke deal met de energie en vastberadenheid die nodig zijn voor optimale resultaten. Uitzonderlijke service is niet alleen een belofte, maar ook een toewijding, van reactievermogen en aandacht tot proactieve betrokkenheid, waardoor een naadloze en plezierige vastgoedervaring wordt gegarandeerd. Ik sta klaar om uw vertrouwde bron van informatie en gids te zijn in alles wat met onroerend goed in Zuid-Afrika te maken heeft, en uw dromen op wereldschaal waar te maken. Of u nu koopt, verkoopt of investeert, ik breng een schat aan ervaring mee en zet me in om duurzame relaties op te bouwen. Laten we samen aan deze vastgoedreis beginnen, met uw succes als mijn prioriteit.
Mediaanprijs
€ 48.892
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Welkom! Ik ben Andre Oosthuizen, een doorgewinterde vastgoedprofessional met meer dan tien jaar ervaring in de altijd dynamische wereld van onroerend goed. Sinds ik in 2008 in de branche stapte, heb ik niet alleen met eigendommen gewerkt; Ik heb met mensen gewerkt, echte mensen en ben tot het inzicht gekomen dat het kopen of verkopen van een huis meer is dan een transactie; Het is een emotionele reis. Ik geloof dat het opbouwen van duurzame relaties met klanten en dat doorverwijzing en herhalingsaankopen de hoeksteen is van elke succesvolle agent.
Mediaanprijs
€ 97.354
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels
Ik ben zeer gedreven en gepassioneerd over mijn klanten en hun vastgoedbehoeften. Ik zal blijven zoeken naar die perfecte woning die een gezin naar huis zal brengen.
Mediaanprijs
€ 42.139
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels
Op zoek naar vastgoedinvesteringen in Zuid-Afrika? Bekijk mijn huidige appartement aanbiedingen in Glenashley, KwaZulu-Natal, een mooie lommerrijke buitenwijk van Durban-Noord, dicht bij de stranden en promenades. Verwijzingen naar eigendommen in andere gebieden zoals Kaapstad, Garden Route, Pretoria en Johannesburg. Praat met mij over uw eigendomsvereisten in Zuid-Afrika.
Mediaanprijs
€ 118.573
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Engels
Ik ben een makelaar in Zuid-Afrika die klanten wil helpen om hun deream waar te maken, ik ben goed in het opbouwen van een relatie en sta altijd open voor samenwerking met andere agenten omdat ik geloof dat we samen meer kunnen bereiken, je wlecome om me een direct bericht te sturen voor eventuele vragen over mijn aanbiedingen en ook hoe kan ik van hulp zijn voor uw klanten die op zoek zijn naar hulp in Zuid-Afrika, met name Kaapstad.
Mediaanprijs
€ 28.661
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels
Ik ben Monica Coetzee, een ervaren vastgoedbeoefenaar in Randpark Ridge, Randburg, met meer dan 11 jaar expertise in de vastgoedsector die Randburg, Roodepoort en Sandton bedient. Als christen dient mijn geloof als leidraad in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Voordat ik aan mijn succesvolle reis in onroerend goed begon, genoot ik meer dan twee decennia van een vruchtbare carrière als juridisch secretaresse. De juridische achtergrond die ik heb verworven, is van onschatbare waarde gebleken bij het navigeren door het ingewikkelde landschap van vastgoedtransacties, zodat mijn klanten de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail krijgen. Wat mijn passie echt aanwakkert, is het opbouwen van betekenisvolle verbindingen met mijn klanten. Door de tijd te nemen om hun unieke behoeften en voorkeuren te begrijpen, kan ik op maat gemaakte oplossingen bieden die consequent de verwachtingen overtreffen. Het brengt me enorme vreugde om het proces van het kopen of verkopen van een huis stressvrij en plezierig te maken voor mijn klanten, in lijn met mijn waarden van service en mededogen. Buiten het domein van onroerend goed, drijft mijn toewijding aan mijn geloof me om actief vrijwilligerswerk te doen in de vereniging van mijn lokale bewoners en mijn tijd en middelen bij te dragen aan doelen die met mij resoneren. Een positieve impact hebben op het leven van anderen binnen mijn gemeenschap vult mijn hart met dankbaarheid. Hoewel mijn toewijding aan mijn carrière onwrikbaar is, zijn mijn geloof en familie de basis van mijn leven. Als toegewijde vrouw en moeder koester ik mijn geliefden meer dan wat dan ook en vind ik troost en kracht in de band die we delen. Klanten prijzen me consequent voor mijn professionaliteit, integriteit en nauwgezette aandacht voor detail. Mijn vermogen om duurzame relaties op te bouwen is een bewijs van mijn niet-aflatende toewijding, hard werken en oprechte zorg voor anderen. Met mijn geloof als mijn kompas ben ik de ideale keuze om u te begeleiden bij het kopen of verkopen van een huis en een ervaring te bieden die uw verwachtingen overtreft.
Mediaanprijs
€ 56.815
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Engels