Nyon: 35 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
"Vastgoed is van jongs af aan een roeping en een dagelijkse passie. Het vertrouwen van een klant krijgen is een voorrecht dat totale toewijding en toewijding van onze kant verdient. Elke klant is uniek en we passen ons aan hun wensen en behoeften aan om hun levensproject tot een succes te kunnen maken. »
Mediaanprijs
€ 1.697.311
Te koop aangeboden
53
Gesproken talen
Frans
Vastgoedsites bieden het voordeel dat u een idee krijgt van de markt in een bepaalde regio, maar ze bieden u over het algemeen niet het volledige scala van wat er te koop is of wat zou kunnen zijn. Het uitgebreide netwerk dat Marcus in de loop der jaren heeft gecreëerd, geeft u toegang tot wat niet is gepubliceerd.
Mediaanprijs
€ 4.066.140
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Frans, Engels
Of u nu uw droom om eigenaar te worden wilt realiseren of uw woning in de beste omstandigheden wilt verkopen, ik kan u op zijn best adviseren. Echte liefhebber van het vak, ik beoefen het met passie en vastberadenheid. Ik geef vooral de voorkeur aan menselijk contact en zal u begeleiden in het geheel van uw project. Geboren in Nyon en sterk betrokken bij mijn stad, ken ik de regio La Côte perfect. Dankzij mijn ervaring van meer dan 15 jaar in de bouwsector, heb ik een oog als het gaat om het bepalen van kwaliteitsconstructies en materialen en zal ik geen van uw vermogenswinstinvesteringen missen bij het bestuderen van de waarde van uw eigendom. Mijn doel? Pas u aan uw behoeften aan om een persoonlijke service te garanderen.
Mediaanprijs
€ 1.989.587
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans
Carole Coutaz, een inwoner van de regio, heeft een verhoogde kennis van de kust, die ze heeft zien evolueren en transformeren. Al dertien jaar actief in de vastgoedsector, waarin het schommelt tussen verhuuractiviteit, beheer en verkoop, heeft het waardevolle territoriale kennis die het ten dienste stelt van zijn klanten. Of ze nu een woning kopen om in te wonen of om te investeren tegen het beste rendement, Carole Coutaz weet hen het beste te adviseren. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk dat in de loop der jaren is opgebouwd, slaagt het er altijd in om aan de verwachtingen van zijn klanten te voldoen.
Mediaanprijs
€ 2.568.166
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Frans, Engels
Venant du domaine du sport et fort d'une formation commerciale, Yann Batardière jouit d'un large et précieux réseau local ainsi qu'international qu'il n'hésite pas à mettre à profit afin de trouver le bien idéal pour ses clients. Natif de Nyon, il saura dénicher votre perle rare tout en préservant les valeurs de loyauté, honnêteté et professionnalisme qui le caractérisent.
Mediaanprijs
€ 1.269.662
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Engels, Frans