Historische stenen kruiken in Canada

Carbonear, 232 Water St W
Multifunctioneel • 4 bad. • 930 m²
€ 4.643.250

Het hele pand en bedrijf worden samen verkocht. De "Stone Jug" -woning beschikt over 3 verschillende verdiepingen, plus de toevoeging van een volledige kelder voor een totaal van ongeveer 12.000 vierkante voet (inclusief kelder). Elke verdieping is ongeveer 3000 vierkante meter. De 1e verdieping biedt plaats aan 85+ gasten en heeft een 85 ft. bar en een open keuken. De 2e verdieping biedt gemakkelijk plaats aan 200 gasten. Het theater en de conferentiezaal op de 3e verdieping bieden plaats aan 120 gasten. * In 2020 is de toevoeging van een 2000 vierkante meter grote Oostenrijkse biertuin gebouwd naast het stenen kruikenterrein. Buiten zitten is geschikt voor 130 gasten.

Al deze faciliteiten maken de Stone Jug een perfecte locatie voor bruiloften, vergaderingen, conferenties, evenementen, theater- en muziekvoorstellingen. Of het nu gaat om een privé-evenement, een avondje uit met vrienden, een zakendiner of gewoon een informele avond in de kroeg, u kunt van de ene verdieping naar de andere naar een heel andere locatie gaan. Er zijn geen andere vergelijkbare faciliteiten in Canada, waardoor dit een onmiddellijke positieve ROI en cashflow is voor de komende jaren.

Het gebouw is een historische structuur gebouwd met 1 meter dikke muren gemaakt van handgesneden steen daterend uit het begin van de 18e eeuw. Het wedijvert met andere historische gebouwen in New York, Parijs of Londen. Het gebouw heeft in totaal $ 5.000.000 USD aan restauratie ondergaan door de huidige eigenaar en heeft onlangs kosten noch moeite gespaard. Klanten zijn gebiologeerd door de prachtige glanzende hardhouten vloeren en trappen, koperen plafonds, glinsterende kroonluchters en handgemaakt houtwerk.

Het pand omvat een 10.000 vierkante meter extra woning die momenteel wordt gebruikt als een parkeerplaats, die het potentieel heeft om te worden omgezet in een hotel of andere faciliteit.

De accommodatie heeft momenteel een licentie als restaurant en lounge, met drank, wild en visvergunningen zonder beperkingen. De gehele operatie en de fysieke eigendom zijn inbegrepen in het aanbod. Dit populaire etablissement wordt voortdurend door het publiek geselecteerd als een voorkeurslocatie voor bruiloften, vergaderingen, conferenties, functies op meerdere niveaus, theater- en muziekuitvoeringen. "Stone Jug" is ook vermeld door de toeristische industrie, als een "must visit" 5-sterrenattractie in Canada.

Stone Jug is zeer winstgevend sinds de opening in 2015. Het winstniveau bedroeg 12% van de omzet in 2016 en 20-22% van de omzet in 2017/2018/2019/2020.

Als u andere informatie nodig heeft, stuur dan uw aanvraag.
* Eigenaar kan gedeeltelijke contante betaling of BTC / ETH overwegen.

Ruimten

Badkamers4
Toiletruimten8
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven930 m²
Kavel4600 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Gemeubileerd
Internet

232 Water St W, Carbonear

TypeBedrijfspand
Bouwjaar1860