Huis voor Kopen in Saint-Eustache, Canada

Saint-Eustache, 655 Rue Bigras, Saint-Eustache, QC J7R4R8, CA
Huis • 10 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 84 m² • ref: 14241233
€ 271.360
Vers geschilderde woning voor onmiddellijke bewoning Deze pas geschilderde woning is nu beschikbaar en biedt onmiddellijke bewoning in een rustige omgeving met uitstekende toegang tot het openbaar vervoer. Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht dat de open woonkamer en keuken verlicht en een uitnodigende ruimte creëert. Opmerkelijk is de kelder, met een aparte ingang en plafonds van 8 meter, die veelzijdigheid bieden voor verschillende doeleinden - of het nu gaat om extra woonruimte of een functionele werkruimte.

Vers geschilderde woning voor onmiddellijke bewoning
Deze pas geschilderde woning is nu beschikbaar en biedt onmiddellijke bewoning in een rustige omgeving met uitstekende toegang tot het openbaar vervoer. Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht dat de open woonkamer en keuken verlicht en een uitnodigende ruimte creëert.

Opmerkelijk is de kelder, met een aparte ingang en plafonds van 8 meter, die veelzijdigheid bieden voor verschillende doeleinden - of het nu gaat om extra woonruimte of een functionele werkruimte.
Gunstig gelegen, combineert dit huis rust met toegankelijkheid, waardoor stadsverbindingen moeiteloos verlopen terwijl u in een serene buurt woont.
Deze woning is klaar om onmiddellijk in te trekken en biedt de mogelijkheid om het te personaliseren en uw eigen te maken.


INSLUITSELS
--

UITSLUITINGEN
--

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers3
Badkamers1

Oppervlakken

Leven84 m²
Kavel474 m²

655 Rue Bigras, Saint-Eustache, QC J7R4R8, CA, Saint-Eustache

TypeHuis
Bouwjaar1958