Huis voor Kopen in Saint-Donat, Lanaudière, Quebec, Canada

Saint-Donat, Lanaudière, Quebec
Huis • 12 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 170 m² • ref: 24710023
€ 465.728
Notariële toegang tot het meer van Ouareau ligt op 2 minuten lopen. Gebouwd in 2016 volledig gemeubileerd verkocht met 3 slaapkamers en een terrein van meer dan 113.000 m². Open keuken, woonkamer en eetkamer met open haard, glycol stralende vloer op tuinniveau. Vrijstaande garage van 17 x 30 en inpandige garage. Aanbod! Geen constructie mogelijk aan de voorkant van het pand.

Ontdek dit charmante pand te koop op 10 chemin Versant Saint Donat, met notariële toegang tot het meer van Ouareau op slechts 2 minuten lopen.
Deze volledig gemeubileerde woning is gebouwd in 2016 en heeft 3 slaapkamers en ligt op een ruim perceel van meer dan 113.000 vierkante meter.
De open leefruimte, inclusief een keuken, woonkamer en eetkamer, is verfraaid met een open haard en een glycolstralende vloer op tuinniveau.
Met een vrijstaande garage van 17 x 30 en een ingebouwde garage biedt deze sleutel-op-de-deur woning volledige gemoedsrust, en houd er rekening mee dat er geen nieuwbouw tegenover kan plaatsvinden.

Gelegen dicht bij het sneeuwscooterpad en op slechts 2 minuten lopen van de toegang tot het meer van Ouareau, is dit huis een waar paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. Verken de skigebieden Garceau (5 minuten) en La Réserve (10 minuten). Ervaar het beste van het buitenleven in deze uitzonderlijke residentie.

Mis deze unieke kans niet om een droomhuis te verwerven in een idyllische omgeving.


INSLUITSELS
Alle meubels in het huis, apparaten, alarmsysteem, domoticabeveiliging, luchtwisselaar, centraal vacuüm en accessoire, beddengoed, servies, wasmachine-droger, lijsten en decoraties, kajak.

UITSLUITINGEN
Garage-inhoud, bezittingen van huiseigenaren, terrasmeubilair.

Ruimten

Kamers12
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven170 m²
Kavel10541 m²

Saint-Donat, Lanaudière, Quebec

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2016