Huis voor Kopen in Montreal, Canada

Anjou
Huis met appartementen • 6 kamer(s) • 4 bed. • 1 bad. • ref: 11515995
€ 576.452
€ 603.611-27.159
Schitterende triplex in Ville d'Anjou: niet te missen kans! Welkom in uw nieuwe stedelijke oase, gelegen in het hart van Ville d'Anjou. Deze uitzonderlijke triplex biedt een unieke kans voor eigenaar-bewoners of slimme investeerders.

Droom je ervan om in een ruime ruimte te wonen en tegelijkertijd extra inkomsten te genereren? Dan is deze triplex voor jou gemaakt! De unit op de begane grond is beschikbaar voor de eigenaar-bewoner en biedt bevoorrechte toegang tot de garage, de tuin en het ingegraven zwembad, perfect om te ontspannen op warme zomerdagen. De andere twee units bieden een uitstekend potentieel voor huurinkomsten, waardoor ze een verstandige investering zijn voor diegenen die hun vastgoedportefeuille willen maximaliseren. De keuken van de accommodatie van de eigenaar-bewoner is volledig vernieuwd en biedt een moderne en functionele ruimte om te koken en samen te komen met familie en vrienden. De koopwoning heeft drie slaapkamers op de begane grond, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Daarnaast is er een extra slaapkamer beschikbaar in het souterrain, wat flexibiliteit en mogelijkheden biedt. Deze triplex ligt in een rustige wijk van Ville d'Anjou en biedt gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, scholen, parken en openbaar vervoer, en biedt een handige en comfortabele levensstijl. Mis deze unieke kans niet om een opmerkelijke triplex in Ville d'Anjou te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en alles te ontdekken wat deze uitzonderlijke woning te bieden heeft!

INSLUITSELS
Verlichtingsarmaturen, jaloezieën, gordijnen, gordijnroeden, wandwarmtepomp, accessoires voor ingegraven zwembaden, zwembadwarmtepomp, grasmaaier, vaatwasser.

UITSLUITINGEN
Bezittingen en persoonlijke bezittingen van huurders.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers4
Badkamers1

Oppervlakken

Kavel423 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Airconditioning
Garage
Zwembad

Montreal

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar1973