1380 Rue Sherbrooke E. Montréal (Ville-Marie) (Montréal)

Montreal, 1380 Rue Sherbrooke E.
Huis • 7 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 97 m² • ref: 15192700
€ 602.249

Ontdek dit charmante huisje tegenover Parc La Fontaine, dat rust biedt in het hart van Montreal, op het kruispunt van buurten. Ideaal voor uw persoonlijke woning, uw thuiskantoor of uw korte of lange termijn verhuurprojecten, het pand heeft lichte ruimtes met bakstenen muren en een origineel karakter. In de buurt zijn de Sherbrooke metro, de St-Jacques markt en het Notre-Dame ziekenhuis. De rijke geschiedenis voegt karakter toe en maakt het een uniek huis in Montreal dat al uw dromen zal volgen.

Ontdek deze charmante gîte direct tegenover het prachtige Parc La Fontaine. Op het kruispunt van wijken, genesteld tussen het beroemde Pateau Mont-Royal, het centrum, de homowijken en de Quartiers des Spectacles, biedt deze residentie een oase van rust in het hart van de stedelijke drukte van Montreal.

Dit huis biedt de perfecte ruimte om uw gezin en toekomstige projecten te huisvesten:

- Binnen zult u betoverd worden door de open, lichte en rustige ruimtes.- De prachtige bakstenen muren voegen een vleugje warmte toe aan de sfeer.- De begane grond beschikt over een uitnodigende vestibule die leidt naar een open hoofdtrap, die de eetkamer en woonkamer met elkaar verbindt.- Een prachtige functionele keuken kijkt uit op de achterzijde van het huis.

- Boven doet een tweepersoonskamer met een centrale boog momenteel dienst als de primaire slaapkamer met een aangrenzend kantoor.- Een tweede slaapkamer aan de achterzijde, ideaal voor een kind of kantoor, en een badkamer met een volledige baddouche maken dit niveau compleet.- Twee dakramen voegen een mooie helderheid toe aan deze verdieping.

- In het souterrain biedt een ruime, lichte hoofdruimte die momenteel als slaapkamer wordt gebruikt meerdere indelingsmogelijkheden, terwijl een badkamer met douche en een werkplaats extra functionaliteit en opbergruimte bieden.

U bevindt zich op een ideale locatie in de buurt van Sherbrooke metro, St-Jacques markt, openbaar vervoer, restaurants en bistro's op Cherrier Street, evenals Notre-Dame Hospital, met gemakkelijke toegang tot alles wat Montreal te bieden heeft!

EEN RIJKE GESCHIEDENIS:

Dit huis heeft een fascinerende geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat. Ooit een tuin tussen twee gebouwen, werd het in 1914 aangelegd door een ontwikkelaar voor zijn dochter, naar een model geïnspireerd op een poppenhuis. Het werd later verworven door een Portugese immigrant die handbeschilderde tegels aan de keuken toevoegde, die later na zijn overlijden door het Portugese museum werden teruggevonden.

Vervolgens werd het huis door een filmprofessor omgetoverd tot theater en bood later onderdak aan een familie van dans- en theaterprofessoren uit New York. Meer recentelijk werd het aangekocht door een echtpaar met een passie voor het maken van glas-in-lood, die een persoonlijk tintje toevoegden met een prachtig glas-in-lood boven de deur, met het nummer 1380.

Dit huis zit vol geschiedenis en karakter en biedt de toekomstige bewoners een werkelijk unieke woonervaring in het hart van Montreal.

Inbegrepen : Apparatuur ter plaatse (koelkast, vaatwasser, gasfornuis, wasmachine, droger), vast meubilair in de slaapkamer beneden. Verlichtingsarmaturen, gordijnen, jaloezieën. Airconditioning, handgemaakt glas-in-lood boven de voordeur.

Exclusief : Meubels en persoonlijke bezittingen.

Ruimten

Kamers7
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven97 m²
Kavel104 m²

1380 Rue Sherbrooke E. , Montreal

Uitzicht op park
TypeHuis
Bouwjaar1916