711 Allée de l'Académie Mont-Tremblant (Laurentides)

Mont-Tremblant
Huis • 17 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 289 m² • ref: 20872134
€ 1.056.339

Indrukwekkende hoekopstelling met garage, 3.111 m². verdeeld over 3 verdiepingen. U zult zeker gecharmeerd zijn van de indeling van de woonkamer, waar over elk detail is nagedacht om het welzijn van de bewoners te optimaliseren. Deze royale woning beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers en 1 damestoilet. Je vindt er ook een grote woonkamer, een studeerkamer en een familiekamer. De oriëntatie biedt de hele dag door een opmerkelijke helderheid. Gemeubileerd verkocht met high-end apparatuur. Diverse toevoegingen tijdens de bouw, uniek model in het gehele project! Zie addenda+++

PURE TREMBLANT = Actief wonen in een uitzonderlijke omgeving!

Dit prestigieuze project van Groupe Farand ligt op minder dan 5 km van het skigebied en biedt zijn mede-eigenaars een opmerkelijke levenskwaliteit.

Omgeven door de beroemde golfbaan Le Diable, dicht bij wandel-, mountainbike- en langlaufloipes. Een toplocatie en gegarandeerde rust.

Montagnard voordelen en shuttle service.

Verwarmd zwembad met semi-olympisch baantje.

Of u nu op zoek bent naar een hoofd- of tweede verblijfplaats, deze royale woning in zijn onberispelijke omgeving zal aan al uw criteria voldoen...

Inbegrepen : Meubels, apparaten, BBQ, raambekleding en decoratie.

Exclusief : Alle inhoud van de garage, het meubilair in de kinderkamers, het speelgoed, de gele fauteuil in de woonkamer, de kristallen fles en glazenset, de hele inhoud van de keukenkasten. Beddengoed, handdoeken, planten en alle fitnessapparatuur. Kunstwerken en persoonlijke bezittingen.

Ruimten

Kamers17
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven289 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Garage
Gemeubileerd
Zwembad

Mont-Tremblant

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2021