Maximinos: 214 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Francisco Costa - Teamleider FC Investment Team Meer dan 30 jaar gewijd aan management, onderwijs en training: - Diploma biochemie FCUP; - MBA in Commerce en Marketing van IEP; - Master in Marketing van FEP; - Re/MAX Portugal schoolopleiding; - 18 jaar ervaring in beroepsonderwijs en -opleiding; - 12 jaar als bedrijfsleider; - 8 jaar ervaring als makelaar/eigenaar bij RE/MAX. Aansturen van commerciële teams in 3 winkels in de grote Haven (RE/MAX Timeless, RE/MAX Timeless II en RE/MAX Collection Convictus Douro); - Hoofd commercieel team bij RE/MAX Vintage. Een enorme smaak in het werken in de vastgoedmarkt, waardoor klanten altijd de beste deals kunnen doen.
Mediaanprijs
€ 330.000
Te koop aangeboden
180
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Op zoek naar uw droomhuis? We weten dat het niet altijd een gemakkelijke taak is! Ik kan u helpen bij het vinden van de ideale woning! Neem contact met mij op.
Mediaanprijs
€ 310.000
Te koop aangeboden
39
Gesproken talen
Portugees
Ik ben een architect, met veel ervaring in ontwerp en constructie, deze professionele vaardigheden stellen me in staat om mijn klanten te ondersteunen en te adviseren over de technische aspecten en kenmerken van het onroerend goed. Ik steun het hele bureaucratische proces voor het uitvoeren van het bedrijf, zelfs voor burgers met wettelijke behoeften voor de aankoop van onroerend goed in Portugal. Mijn focus ligt op het geluk van mijn klanten, omdat zij mijn beste visitekaartje zijn, zij zijn degenen die mij aanbevelen vanwege mijn professionaliteit, medeplichtigheid en toewijding aan hun zaak. Ik verkoop geen huizen, ik help dromen waar te maken.
Mediaanprijs
€ 172.400
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
iad (home real estate) is een netwerk van onafhankelijke vastgoedconsultants op basis van een volledig innovatief model dat breekt met het traditionele concept van makelaarskantoor. Een complete, ongecompliceerde en concurrerende service. We hebben geen winkels, ik ga naar je toe, met toegang tot de nieuwste industrietraining en een platform van exclusieve tools waarmee ik je de beste service kan bieden, waar je ook bent. Ik ben ervan overtuigd dat mijn technische vaardigheden, kennis en werkervaring een voorstel zijn en een solide bijdrage leveren aan de uitvoering van uw projecten
Mediaanprijs
€ 500.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Ik ben hier om u te helpen bij het verwerven van de huisvesting van uw dromen, of het bevorderen van de verkoop van uw woning. Daarnaast helpen wij bij het verkrijgen van uw woningkrediet, omdat Century21 Nopi een Linked Credit Intermediary is, geregistreerd bij Banco de Portugal.
Mediaanprijs
€ 245.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Ik ben een nederlandstalige makelaar bij KW Union, beschikbaar om u te helpen kopen of verkopen van uw huis in het centrum van Portugal. Het kantoor van KW Union is gevestigd in het centrum van Coimbra. KW Union is een jong en dynamisch team van professionals die elke dag werken om kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Wilt u uw huis in Portugal verkopen? Wij bieden woningen te koop in het centrum van Portugal en maken graag een afspraak met u om te bespreken hoe wij u kunnen helpen. U bellen, mailen of contact met mij opnemen via Whatsapp. Bent u op zoek naar onroerend goed te kopen in Portugal? Bekijk onze portefeuille, ik sta tot uw beschikking voor aanvullende informatie en bezoeken.
Mediaanprijs
€ 108.000
Te koop aangeboden
27
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans, Nederlands
Welkom bij het bureau Carmen Ribeiro Imobiliária, bedrijf / samenwerking van persoon tot persoon waar de wil om te helpen met vertrouwen en transparantie prevaleert. Als consultant heb ik 2 internationale merken en 1 traditionele doorlopen waar ik veel van deze branche heb geleerd: mijn doel is om goede praktijken te behouden met ethiek en professionaliteit, maar altijd zo dicht en aanwezig mogelijk bij de verkoper en koper. Het beoogde resultaat is en blijft de tevredenheid en dankbaarheid van de klant en wordt zo klant voor het leven! Je parle très bien français (née en France) Ik spreek ook Engels Hablo castellano también
Mediaanprijs
€ 144.900
Te koop aangeboden
33
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Als consultant bij Century21 Nopi kan ik u helpen bij het verkopen of kopen van elk type onroerend goed in het district Braga of zelfs in heel Portugal. Zowel ik als mijn teamgenoten staan klaar om je assertief en veilig van dienst te zijn.
Mediaanprijs
€ 235.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
De zakelijke relatie met mijn klanten begint op de dag dat ik uw eigendom te verhogen, maar het zal niet eindigen op de dag van de akte. Vanaf die dag zal onze relatie gaan van commerciële naar relatie van vertrouwen, want ik zal altijd aanwezig en beschikbaar om te helpen bij alle problemen en problemen die zich voordoen. Mijn ervaring en opleiding maken uw woning werken op een unieke en ongewone manier, het vergemakkelijken en versnellen van de verkoop ervan. De middelen die beschikbaar zijn voor de promotie van onroerend goed zijn snel, indringend en effectief om het bedrijf te bereiken.
Mediaanprijs
€ 435.000
Te koop aangeboden
33
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Altijd beschikbaar om u te helpen uw doelen te bereiken. Uw succes is ons succes! Team Cristina Miranda
Mediaanprijs
€ 274.000
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Portugees