São Domingos de Rana: 70 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Arq. Miguel Matias als https://www.kwportugal.pt/miguelmatias?lan=pt-PT Ik beschouw mezelf als een hardwerkend, competent en EERLIJK persoon, die vooral de ethische principes van dit bedrijfsgebied respecteert, gebaseerd op waarden van: TOEWIJDING, INTEGRITEIT, PROFESSIONALITEIT, EERLIJKHEID, TRANSPARANTIE, LOYALITEIT EN TOEWIJDING. Als architect en vastgoedadviseur sta ik vanaf ons eerste contact tot het sluiten van de transactie aan uw zijde om ervoor te zorgen dat de verkoop of aankoop van uw woning tegen de best mogelijke waarde is en dat alles zonder tegenslagen plaatsvindt. Naast dit vervolg zal ik altijd aanwezig zijn, ook nadat de zaak gerealiseerd is. Mijn ervaring in de lokale vastgoedmarkt, en niet alleen, samen met alle tools en het team dat ik heb, stelt me in staat om de ideale waardestrategie te bepalen, zodat uw woning effectief wordt verkocht tegen de beste marktwaarde, en / of dat het onroerend goed dat u wilt verwerven ook wordt geëvalueerd en verhandeld tegen de beste marktwaarde.
Mediaanprijs
€ 600.000
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Ik ben uw vastgoedadviseur, die in de gemeente Cascais woont, omringd door uitstekende stranden, groene ruimtes om te wandelen, fitness en vrije tijd. Ik werk als vastgoedadviseur in het district Lissabon Ik ken Portugal goed
Mediaanprijs
€ 650.000
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Portugees, Engels
Mijn naam is Liliana AMARAL en ik ben zelfstandig vastgoedadviseur bij IAD Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Cascais en Estoril, een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Maar ik werk ook in de gemeente Oeiras en Lissabon. Wilt u een woning kopen of huren en nog steeds niet hebben gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik begeleid u graag in dit project van aankoop/ lease. Als u hier niet vindt wat u wilt, ben ik volledig beschikbaar om u te helpen in deze zeer belangrijke fase van uw leven, delen met alle intermediaire bedrijven. Neem contact met mij op!
Mediaanprijs
€ 149.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees, Engels
Ik ben een ervaren consultant met veel opleiding, zowel in de vastgoedcontext als op andere gebieden (legerofficier met PhD in psychologie). Ik definieer mezelf als eerlijk, toegewijd, gepassioneerd over wat ik doe, verantwoordelijk en met respect voor ethische waarden. Ik geef de voorkeur aan de interpersoonlijke relatie en de efficiëntie van het proces, om een uitstekende service aan mijn klanten te garanderen.
Mediaanprijs
€ 65.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Portugees, Engels
Bruno KapelW - Uw digitale vastgoedadviseur, vertrouwd!! Keller Williams, een toonaangevend technologiebedrijf in opleiding en gespecialiseerd in Real Estate Mediation, heeft met succes de Digital Real Estate Consultant opgericht en gelanceerd. De manier van werken van een KW consultant, begint nu te differentiëren, want vanaf dit moment kunnen we op afstand alle stappen van uw bedrijf, van het eerste contact, tot de collectie, de bezoeken, de onderhandelingen en tot slot het hoogste moment: De sluiting van het bedrijf; Nu ook, op een klik afstand! #consultorimobiliariodigital De klant die mij zijn onroerend goed toevertrouwt, zal rekenen op de volgende waarden: - integriteit en transparantie; - Teamwork en vertrouwen; - Professionaliteit en succes waarbij altijd het belangrijkste is: De Klant! Mijn inzet: Geef mijn best, om een klant voor altijd te hebben! "We kunnen excuses vinden of resultaten boeken omdat het niet mogelijk is om beide te hebben!"
Mediaanprijs
€ 149.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Meer dan 30 jaar succes in de vastgoedsector. SPECIALIST IN DE LUXE MARKT EN IN NIEUWE VASTGOEDONTWIKKELINGEN. Als u op zoek bent naar knowhow, professionaliteit, vertrouwen en snelheid, vertrouw dan op een team dat gericht is op resultaten en toegewijd is aan uw klanten. LURDES NEVES TEAM. Ik kan goede zaken doen!
Mediaanprijs
€ 887.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans