Australië: 1.675 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Lea-Anne's aanstekelijke niveau van energie en enthousiasme is wat haar klanten naar haar toe trekt. Met een belangrijke focus op kwaliteit en detail, biedt Lea-Anne een unieke service aan degenen die verkopen en kopen. Met een scherp oog op de lokale woningmarkt beschikt Lea-Anne over waardevolle inzichten en expertise, dit samen met haar motivatie en gedrevenheid hebben haar ertoe gebracht om uitstekende resultaten te behalen voor haar klanten. Met dankbaarheid in haar pas, onderschat Lea-Anne nooit de verantwoordelijkheid die ze heeft voor het onroerend goed van een klant in het verkoopproces. Lea-Anne biedt waardevolle stylingkennis en kan haar klanten adviseren over hoe ze hun woning het beste kunnen voorbereiden om ervoor te zorgen dat de hoogste verkoopprijs wordt bereikt.
Mediaanprijs
€ 663.195
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Beste makelaars in Glen Iris Beste makelaars in Ashburton Beste makelaars in Camberwell Beste makelaars in Malvern Oost Beste makelaars in Burwood
Mediaanprijs
€ 790.142
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Engels
Gavin is een zeer ervaren, carrière onroerend goed verkoop professional die volledig gericht is op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor al zijn klanten om hen te genieten van het hele proces van verkopen of kopen. Een gespecialiseerde residentiële verkoopexpert die een bewezen methodologie biedt om ervoor te zorgen dat hij maximale waarde biedt voor al zijn klanten. Gavin begon zijn vastgoedcarrière in 2003 en in de loop van vele jaren heeft hij verschillende markten gezien, een overvloed aan kennis opgedaan, talloze resultaten opgeleverd en langdurige relaties gecreëerd. Zijn enthousiasme voor zijn industrie komt elke dag meer in een stroomversnelling.
Mediaanprijs
€ 524.001
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels
Ik werk met een vastgoedbedrijf dat zich richt op meergezinswoningen. Heeft een uitgebreide database van mensen op zoek naar onroerend goed te kopen in de townsville gebied. We hebben ook een financiële arm met zeer competive huis lening tarieven.
Mediaanprijs
€ 181.560
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Nederland - Realestate Sales Vastgoedbeleggingen off Market Nieuwe eenheden Residentiële Luxe woning Van het plan, Nieuwbouw Commerciële verkoop Internationale kopers welkom
Mediaanprijs
€ 541.419
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Engels